Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Brak dzwięku przez kabel HDMI

(Temat utworzony: 04-05-2017 08:09 PM)
23148 Wyświetlenia
Bandi
First Poster
Opcje

Witam serdecznie. Posiadam telewizor Samsung UE46F7000 i od kilku dni nie mam głosu w wejściach HDMI 1,2,3 natomiast jest w wejsciu HDMI 4. Lecz czaseem i tam znika.Resetowałem tv (przywracałem ustawienia fabryczne) również dekodekoder Posatu do którego jest podpięty. Proszę o poradę co może być przyczyną. Pozdrawiam 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
MichałL
Pathfinder
Opcje

Hej @Bandi

Jeśli problem pojawia się też po podłączeniu innych urządzeń i różnych kablach HDMI oraz wykonałeś reset odbiornika może to świadczyć o usterce TV. Jeśli Twój odbiornik jest na gwarancji producenta kontaktuj się z infolinią techniczną pod numerem 22 607 93 33 lub 0 801 172 678 w przypadku gdy TV jest po gwarancji polecam kontakt bezpośrednio do najbliższego serwisu TU znajdziesz gdzie znajdują się serwisy Samsung.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij kudo!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
3 Odpowiedzi
Darek84
Explorer
Opcje
Witaj, warto byłoby spróbować podłączyć inny kabel HDMI, żeby sprawdzić, czy problemu nie ma w tym miejscu.
Bandi
First Poster
Opcje
Podpinałem kompa , xbox i bez zmian
0 Like
Rozwiązanie
MichałL
Pathfinder
Opcje

Hej @Bandi

Jeśli problem pojawia się też po podłączeniu innych urządzeń i różnych kablach HDMI oraz wykonałeś reset odbiornika może to świadczyć o usterce TV. Jeśli Twój odbiornik jest na gwarancji producenta kontaktuj się z infolinią techniczną pod numerem 22 607 93 33 lub 0 801 172 678 w przypadku gdy TV jest po gwarancji polecam kontakt bezpośrednio do najbliższego serwisu TU znajdziesz gdzie znajdują się serwisy Samsung.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij kudo!
0 Like