Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak aplikacji TVN24 GO w NU8002

(Temat utworzony: 29-07-2019 03:52 AM)
2223 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Witam serdecznie.

Zauważułem dziwną rzecz, otóż w moim NU8002 nie mogę znaleźć aplikacji TVN24 GO.Oprogramowanie telewizora mam aktualne. 

Co mnie w tym dziwi? Otóż mojego brata niższy model TV tj. NU7102 posiada tą apkę.

Jest to niezrozumiałe, gdyż oba telewizory są z 2018 i oba posiadają TIZEN 4,0. Więc dlaczego w NU8002 (w wyższym modewlu)  jej nie ma?? 

Czy moglibyście Państwo sprawdzić u siebie czy jest "TVN24GO", bo być może coś z moim TV jest nie tak?

Pozdrawiam i dziękuję.

0 Like
3 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonymous User Czy masz już taki fimware wer 1260 ? Jak znaleźć brakujące aplikacje masz tu

https://eu.community.samsung.com/t5/Telewizory/Wyszukiwanie-aplikacji/m-p/570393

U mnie jest dostepna po wyszukaniu na UE40JU6740 :smiling-face:

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Dziękuję za odpowiedź.

Problem rozwiązany, gdyż właśnie dzisiaj pojawiła się ta aplikacja. Dziękuję za zainteresowanie tematem.

Jeszcze tylko jedno pytanko.

Ponoć użytkownicy TV z obecnego roku mogą wyszukiwać głosowo w YouTube w polskim języku.

W moim NU8002 (2018r) gdy naciskam ikonkę mikrofon na YT, po polsku nie wyszukuje a mam firm. 1260 -najnowsze.

Czy jest możliwość zmiany jakichś ustawień żeby można było w aplikacki YouTube szukać głosowo treści w języku polskim, tak jak w serii RUxxxxx ?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonymous User  Raczej nie możliwości według specyfikacji. Nowe telewizory na rok 2019 już mają od wersji firmware 1303.

Przechwytywanie.PNG

0 Like