28-12-2019 03:34 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam. Kupiłem telewizor ue50ru7442. Chciałem korzystać z iptv lecz w sklepie nie ma takiej aplikacji. Ustawiając region USA jest jedna aplikacja lecz za to nie ma polskich typu TVP vod czy ipla. Da się w jakiś sposób zainstalować tą apke z innych źródeł? Lub jakoś w inny sposób korzystać z iptv?
- Tagi:
- iptv
- « Poprzedni
- Następny »
21-04-2022 08:21 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam
Potrzebuje pomocy. Mam tv samsung QE55Q77AATXXH i nie mogę zainstalować w żaden sposób Smart IPTV . Czy istniej jakaś możliwość instalacji na systemie Tizen. Lub czy istnieje jakaś aplikacja oryginalna w tym TV która zastąpi Smart IPTV.
21-04-2022 08:55 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Zainstalujesz Smart IPTV z pendrive na którym musisz mieć odpowiednie pliczki do aplikacji Smart IPTV. Po włożeniu pendrive do TV aplikacja sama się pokaże ze jest już zainstalowana na TV .
21-09-2022
08:33 AM
– ostatnio edytowany
21-09-2022
08:47 AM
przez
OleksiiA
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam. Mam problem z instalacją Smart IPTV z pendrive'a przez USB. Czy mogę prosić o pomoc? Widzę, że Pan @vdsl2 dobrze się na tym zna. Proszę o wiadomość prywatną.
Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
21-09-2022 08:45 AM — edytowano 21-09-2022 08:46 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@Violetta73 Cześć! Wysłałem do ciebie wiadomość prywatną ale nie na ten e-mail.
02-10-2022 09:11 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam. Kupiłem telewizor qe75q65aauxxh. Chciałem korzystać z smart iptv lub ss iptv lecz w sklepie nie ma takich aplikacji. Proszę o pomoc.
03-10-2022 01:55 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć @pawelwitek77 Wszystkie dostępne aplikacje na rynku polskim i Twoim telewizorze możesz zainstalować w opcji APPS. Jeżeli dalej aplikacji nie możesz wyszukać przez lupę w sklepie Samsung Smart HUB, to znaczy, że nie jest dostępna. Nie ma innej opcji instalacji.
28-01-2024 11:00 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam, mam problem z aplikacją SIPTV w modelu NU. Od kiedy apka została usunięta korzystałem z apki przez pendrive i wszystko działało poprawnie aż do zeszłego tygodnia, gdzie apka najpierw uruchamiała się dopiero za trzecim, czwartym razem, a obecnie nie chce uruchomić się wcale. Po wykasowaniu listy apka odpala się normalnie, ale jak załaduję listę to ponownie kwadraciki w apce się kręcą i wyrzuca na stronę brak sygnału TV. Dodatkowo zauważyłem, że przez chwilę jak korzystam z pilota, to wszystko działa z opóźnieniem, tak jakby się chwilowo tv zamulił. Próbowałem usunąć apkę i uruchomić od nowa, ale nic się nie zmieniło. Uruchamiałem także różne listy iptv, ale też bez rezultatu. Co się mogło zadziać ?
29-01-2024 12:50 PM — edytowano 29-01-2024 12:51 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Hej @lisekx,
Jeżeli aplikację uruchamiasz z dysku przenośnego, spróbuj w pierwszej kolejności użyć do niej innego pendrive'a, zachowanie, które opisujesz, brzmi trochę jak podręcznikowy przykład problemów z dyskiem, tak jakby aplikacja nie mogła odczytać swoich własnych danych, więc jest duża szansa, że wina leży właśnie po jego stronie 😉.
29-01-2024 03:24 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Problem zlokalizowany. Okazał się nim link do EPG, który zamulił apkę, która nie była w stanie odpalić. Chodź to trochę dziwne, bo sprawdzałem kilka różnych linków z EPG i przy każdym ten sam problem, a wcześniej nie było z tym problemu. Wgranie listy bez zewnętrznego EPG rozwiązało problem

- « Poprzedni
- Następny »