Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak aplikacji IPTV

(Temat utworzony: 28-12-2019 03:34 PM)
52981 Wyświetlenia
lukaszrg
Journeyman
Opcje

Witam. Kupiłem telewizor ue50ru7442. Chciałem korzystać z iptv lecz w sklepie nie ma takiej aplikacji. Ustawiając region USA jest jedna aplikacja lecz za to nie ma polskich typu TVP vod czy ipla. Da się w jakiś sposób zainstalować tą apke z innych źródeł? Lub jakoś w inny sposób korzystać z iptv? 

0 Like
58 Odpowiedzi
PhilipsCules
Explorer
Opcje
Tak. Mam firmware 1242.0.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@PhilipsCules  Wysłałem Ci wiadomość prywatną.

0 Like
Oooczarnulaooo89
First Poster
Opcje

Hej 

Widzę że pomogłeś koledze to i może mi pomożesz:)

Jakiś czas temu przestała działać nam telewizja IPTV  . Mąż myślał że co się zawiesiło a więc usunął ją  i co się później okazało że nie umiemy jej ponownie zainstalować da się jakoś?? Próbujemy różnych rzeczy i nie umiem 😞 będę bardzo wdzięczna za pomoc 

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Oooczarnulaooo89  Napisz jaki masz dokładny model?

Grabkowski
First Poster
Opcje

Vdsl2 jak się z tobą skontaktować? 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Grabkowski  Napisałem do ciebie wiadomość prywatną a nie wysłałem na adres e-mail.

Members_H2GUdl2
First Poster
Opcje

Witam.Mam pytanie,poniewaz mam taki sam problem jak Ty i chcialbym sie dowiedziec jak mozna pobrac ta apke na pendrive-a i jak ja zainstalowac?Probowalem juz chybba wszystkich opcji.Mam tv UE50MU6120.Korzystam z niego w UK.Moglbys mi jakos pomoc?Bylbym bardzo wdzieczny.

Dziekuje i pozdrawiam

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Members_H2GUdl2  Napisałem do ciebie wiadomość prywatną.

AndrzejGdz
Journeyman
Opcje

Witam ,

Poproszę   o poradę zniknęła aplikacja Smart IPTV , telewizor model UE43NU 7092 , Wersja oprogramowania wyczytałem, że jest taka  T-KTSUDEUC-1300.4

Poproszę co pobrać na pendrive i jak to zainstalować na tym modelu TV.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@AndrzejGdz  Wpisz sobie w Google "Smart IPTV Samsung" a znajdziesz stronę jak zainstalować na tym modelu czy innym. Tu na oficjalnym forum Samsunga nie wstawiamy żadnych linków i poradników.

0 Like