Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Automatycznie zmniejszanie obrazu w tv ue32H5500

(Temat utworzony: 26-06-2020 04:04 PM)
8533 Wyświetlenia
bartek0
Explorer
Opcje

Witam prosze o pomoc w sprawie  może od 2 dni jak włączam tv obojętnie jaki kanał to obraz jest na całym ekranie A za 2sekundy  robi się miniaturowy obraz  z prawej górnym  rogu i tak już zostaje  chyba że nacisne na pilocie smart Hub i wtedy jest na całym ekranie tak długo aż nie zniknie ta belka że skrótami  smart Hub  korzystam z tv kablowej    A aplikacje działają prawidłowo  tylko te kanały  z anteny  ......

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
bartek0
Explorer
Opcje
Już się jakoś naprawiło samo godz.miałem wyłączony i włączyłem i jest na razie dobrze

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
11 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@bartek0  Czy możesz, pokazać jak to wygląda ? Też sprawdzić, czy masz najnowszy firmware wer 2900 ?

Na problemy z działanie TV robimy reset prądowy przez wyłączenie od prądu na około 10 min lub przywracanie TV do ustawień fabrycznych.

0 Like
bartek0
Explorer
Opcje

Wyłączyłem na około 20min i to samo chwilkę było już dobrze  ale znowu wskoszylo .20200626_161530.jpg

bartek0
Explorer
Opcje
I obecna wersja aktualizacji 2900
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@bartek0  Wykonaj Przywrócenie ustawień fabrycznych w TV – reset do ustawień początkowych.

Jak to nie pomoże pozostaje Ci serwis.

0 Like
bartek0
Explorer
Opcje

Teraz wszystkie kanały przeglądałem tak 2-3sekundy  to wychodzi na to że tylko program tvp1 i tvp2 tylko takie są miniaturki  i co teraz  -zrobić?

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@bartek0  Czy TV jest podłączony do anteny, czy dekodera ? Nie spotkałem się z czymś takim.  Jak dobrze pamiętam, to instalowałeś apkę IPTV z USB.

bartek0
Explorer
Opcje

Kablem do tv   może coś się psuje  bo na razie są teraz 3 kanały myślałem  że tylko 2 i teraz   tvp3 Poznań 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@bartek0  Może wykonaj, ponowne strojenie kanałów jak to nie pomoże, pozostaje, Ci wykonać co wcześniej napisałem.

0 Like
Rozwiązanie
bartek0
Explorer
Opcje
Już się jakoś naprawiło samo godz.miałem wyłączony i włączyłem i jest na razie dobrze
0 Like