Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacja oprogramowania TV Samsung eu40es6100

(Temat utworzony: 11-01-2018 08:54 PM)
17060 Wyświetlenia
Koza4444
First Poster
Opcje

Gdzie mogę pobrać najnowsze oprogramowanie do tv Samsung kod modelu ue40es6100 teraz mam wersję oprogramowania 001024 na tej wersji tv nie odnajduje wifi i nie może połączyć się z Internetem proszę o pomoc 

0 Like
MateuszS
Navigator
Opcje

Cześć Koza4444

Czy wszystko już działa prawidłowo?

Pozdrawiam
Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like
Koza4444
First Poster
Opcje

Nie stety nie 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
@Koza4444
Trochę się na szukałem, bo strona supportu dość dziwnie wyszukuje lub nie twój model. Nie wiem czym jest to spowodowane.
Ale proszę, tu znajdziesz soft w wersji 2008.0: http://www.samsung.com/pl/support/model/UE40ES6100WXXH
Pobierz i zainstaluj z pendrive, opis aktualizacji znajdziesz w instrukcji swojego tv lub w pliku "Upgrade guide Wersja Upgrade guide, All OS" również dostępnym na stronie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Koza4444
First Poster
Opcje

Czy na pewno jest ten plik z tym oprogramowaniem i nie uszkodzę tv bo jak prubuje z aktualizować przez kanał to wyskakuje wiadomość obecnie nie ma aktualizacji na ten model

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Zdarza się, że telewizory nie widzą aktualizacji lub ta nie została dodana do kanału OTA.
Podałem ci link strony wsparcia dla twojego modelu. Masz na niej wszystko. Również instrukcje. Może najpierw ściągnij instrukcje, jeżeli "nie pamiętasz" gdzie masz papierową, przeczytaj uważnie opis aktualizacji i podejmij decyzję, czy jesteś w stanie to zrobić samodzielnie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Stesol
Apprentice
Opcje

Witam podpinam sie pod ten sam temat aktualizacja jest zrobiona z dniem 20180923 TV ja sobie zaktualizowal a WiFi nadal nie widzi Laptop przy RTV widzi 4 sieci rozne nazwy a TV zadnej 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A sprawdzałeś na stronie, może jest nowsza wersja softu dla tv. Jeżeli tak to zaktualizuj z pendrive.
A z tym laptopem to co ma być? Bo taki nieład tej części wypowiedzi, że nie zabardzo wiadomo co chcesz i 6wjaki sposób osiągnąć.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@StesolA jaki ty masz dokładny model ?

0 Like
Stesol
Apprentice
Opcje

""aktualizacja jest zrobiona z dniem 20180923 TV ja sobie zaktualizowal a WiFi nadal nie widzi Laptop przy RTV widzi 4 sieci rozne nazwy a TV zadnej ''

Wyzej jest napisane ze dnia 23,09,2018  zostala wykonana aktualizacja zgodnie z danymi TV ze strony samunga

a co do WiFi to jezeli laptop wyszukuje ze swojej karty sieciowej nzawy sieci a TV ktory ma wsobie karte sieciowa nie widzi tzn co jest za problem

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@StesolAle dalej nie wiem jaki ty masz TV ES czy inny JU JS ?

0 Like