Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

QLED QE50Q60TAUXXH - Problemă de sunet la volum scăzut

(Subiect creat la: 09-01-2021 11:18 PM)
786 Vizualizări
Members_uRcS7d4
First Poster
Opțiuni

Am cumpărat TV-ul QLED QE50Q60TAUXXH și totul pare ok, în afară de o problemă cu sunetul: atunci când sunetul este redus, volum 1-7 (seara e deranjant), în mod TV / NetFlix  etc./ Film USB  există un sunet deranjant ca si cum ar „sufla vântul” un zgomot de fond din difuzoare. Când dezactivez sunetul, sunetul dispare - a mai întâlnit cineva această problemă?

Se poate rezolva? TV-ul are ultimul update de la Samsung T-NKLDEUC-1460.9.

0 Aprecieri
4 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Din pacate, se pare ca e o problema care a mai fost întâlnită pe acest model de televizor. Cel putin asta am gasit pe net.
Nu pare sa fie nici o rezolvare... poate cu vreun update de software.
Ti-as sugera totusi sa apelezi si la Samsung si sa mentionezi problema, poate stiu deja de ea si au o solutie:
0800872678 - Apel gratuit
*8000 - Apel tarifat în reţea
Program Call Center
Luni - Vineri: 9 AM - 6 PM
24/7 pentru telefoane, tablete și televizoare 8K
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Eu am diagonala 43 și se pare că am avut noroc, am citit și eu că unele tv-uri din serie au această problemă .
La ce nivel al sunetului se aude acel zgomot?
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Members_uRcS7d4 !

Te sfătuiesc să iei legătură cu centrul de asistență Samsung, este o situație care a mai fost semnalată, ei te pot ajuta cu ”Remote management” astfel încât să fie înlăturat aspectul descris de tine.

Și să ne anunți și pe noi după ce rezolvi, ca să închidem cazul 😀.

Mult succes!

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
WizardTMA
First Poster
Opțiuni

Salut!

Si eu am avut o problema asemanatoare, am sunat la call centerul Samsung si am rezolvat.

Se auzea ca un usor fasait la volum redus. Au modificat ceva setari si acum este mult mai bn.

Bafta!

0 Aprecieri