Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problemă Display

(Subiect creat la: 28-02-2025 08:37 AM)
283 Vizualizări

Am și eu această problemă

adryan80
Voyager
Opțiuni
De ceva timp mă confrunt cu o problemă de display la televizorul meu Samsung 4K Crystal UHD UE50BU8072UXXH. Apar două linii subțiri, orizontale, de la o parte la alta, mai proeminente în partea stângă. Ciudat este că apar doar la aplicații precum Netflix, Max, browser – tot ce rulează pe conexiunea de internet. Pe cablu nu am această problemă. Am încercat un reset al televizorului, fără rezultat. Atașez două poze: una cu conexiune la internet (Netflix) și una cu un post TV de pe cablu. Orice sfat este binevenit, mulțumesc!

image

image

24 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Eu îți sugerez sa mergi la un service autorizat Samsung pentru verificari. Dacă nici după reset nu s-a remediat nimic, e clar ca este o problema.
adryan80
Voyager
Opțiuni
Mulțumesc! O sa rămână ultima variantă,nu există service autorizat Samsung in oraș la mine😒 Telefonul e luat de la Altex,a ieșit din garanție acum o lună 😊
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ah, am înțeles. E cam aiurea ca a ieșit din garanție. Poți sa îl trimiți si prin curier, dacă nu ai un service autorizat în orașul tău. Sa ne ții la curent cu ce faci. Bafta!
adryan80
Voyager
Opțiuni
Am vorbit pe chat cu un reprezentant Samsung, pentru televizoare este un service autorizat in oraș,e un pic mai greu de explicat problema la service!😊
Mulțumesc mult Emilia!
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare. Până la service, încearcă și o resetare a TV-ului, poate se rezolvă ceva.
adryan80
Voyager
Opțiuni
Am încercat😊
Am resetat până și router-ul!
adryan80
Voyager
Opțiuni
Având astăzi disponibilitate, am efectuat o verificare a funcționalității televizorului. Se pare că există o disfuncționalitate la nivelul display-ului. Liniile respective apar exclusiv la rezoluția 4K (abonamente Netflix și Max 4K), fiind invizibile pe canalele standard. Concluzia este că ecranul prezintă o problemă de compatibilitate cu rezoluțiile înalte.😒
Mr_Claude
Black Belt 
Opțiuni
Salut! Ai încercat pe posturi HD sau 4K să vezi? Netflix ai 4K?
adryan80
Voyager
Opțiuni
Salut!Posturile HD nu au nici o problemă, 4k nu am. Da,am si Netflix si Max pachetul care include 4k.
adryan80
Voyager
Opțiuni
Oricum, sunt sigur că e o problemă de display,cred ca tine de afișarea la rezoluție de 4k.
Ironia sorții... 31 ianuarie a expirat garanția.
Mr_Claude
Black Belt 
Opțiuni
am si eu un Sony care aproape așa sm pățit doar că mai avea 1 săptămână și a fost plxca dv bază! Am scăpat gratis! Dar nu era așa vi înghețau posturile...
adryan80
Voyager
Opțiuni
Oricum, cred ca ma ajunge peste 1000 lei display-ul si nu cred că-l mai repar. Mai pun 1000 și-mi iau QLED
Mr_Claude
Black Belt 
Opțiuni
doar 1000? poate mai mult am si eu un M5500 care e pe dulap pentru rabla...
adryan80
Voyager
Opțiuni
Ar mai fi varianta unui update nereușit și poate la următorul update își revine, cine știe!?
Mr_Claude
Black Belt 
Opțiuni
Răbdare... atunci sau vizionare HD 🤔
0 Aprecieri
adryan80
Voyager
Opțiuni
O sa încerc mâine un update prin usb(pe site este un update nou care mie nu-mi apare pe televizor)
Eu sper sa fie de la software pentru că e un pic ciudată chestia!
3Merlin
Legend
Opțiuni
Citii, cu atenție, atât postarea ta (Adrian), cât și răspunsurile primite...
În prima fotografie atașată se vede imaginea captată de o cameră de supraveghere, instalată într-un magazin... cele două linii negre ar putea fi cauzate de diferența de rezoluție (mă refer la numărul de linii orizontale, fiecare alcătuită din foarte mulți pixeli) dintre camera TVCI și televizorul dotat cu AI.
În cealaltă imagine nu observ nici o problemă de afișare...
Contactează Samsung Electronics România.
0 Aprecieri
adryan80
Voyager
Opțiuni
😂😂😂 Era un film serial pe Netflix( Manifest). Îmi place răspunsul tău 😂😉
0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
... înseamnă că cele două linii sunt (in)vizibile, precum OZN-urile: apar când (nici nu) te aștepți.
adryan80
Voyager
Opțiuni
Exact, e ceva fantastic, domnule... Zona 51 ce mai!
0 Aprecieri