la 31-01-2024 12:22 PM
Salut.
Am un tv Samsung OLED 65S95C si nu pot schimba limba aplicatiei YouTube varianta Tizen care ruleaza pe televizor.
Aplicatia a preluat limba romana din sistemul de operare al televizorului dar cand accesez meniul cu setarile aplicatiei, sectiunea Limba, aleg limba engleza dar nu pot salva setarea. Butonul Confirma schimbarile nu preia comanda Ok din telecomanda. Doar butonul Anuleaza raspunde la Ok.
A mai patit cineva asta? Se poate raporta cumva problema dezvoltatorului aplicatiei sau exista vreo alta cale de a schimba limba doar in aplicatia YouTube?
Rezolvat! Către soluţie.
la 31-01-2024 12:37 PM
Salut,
Am testat acum pe un monitor cu acelasi sistem de operare si confirm.
Solutia este sa dai o resetare aplicatiei din acelasi meniu (apare putin sub setarile de limba).
Dupa resetarea aplicatiei am reusit sa schimb limba aplicatiei YouTube.
la 31-01-2024 12:37 PM
Salut,
Am testat acum pe un monitor cu acelasi sistem de operare si confirm.
Solutia este sa dai o resetare aplicatiei din acelasi meniu (apare putin sub setarile de limba).
Dupa resetarea aplicatiei am reusit sa schimb limba aplicatiei YouTube.
la 31-01-2024 12:40 PM
Multumesc!
Speram sa fie alta solutie decat resetarea. Asta inseamna sa reconfigurez ulterior aplicatia, sa o reconectez la contul meu, fapt care a fost destul de anevoios si prima data. 😐
Se poate raporta cumva problema dezvoltatorului si sa o repare?
la 31-01-2024 01:43 PM
Nu stiu de vreo metoda sa poti raporta probleme de pe TV.
@EmilianN , ai vreo idee?
la 31-01-2024 01:49 PM
Salutare @olteanra ,
Setările aplicației nu sunt gestionate de către Samsung, ci mai degrabă de către aplicația în sine (YouTube), terță sistemului de operare.
Dacă tu ai configurat în momentul de față un cont YouTube, încearcă să faci modificările dorite din contul tău Google.
Dă-mi de veste dacă a funcționat ce ți-am propus. 😊
la 31-01-2024 01:58 PM
Am resetat aplicatia pana la urma si am reusit sa schimb limba, inainte sa reconectez contul Google.
@EmilianN stiu ca setarea e gestionata de aplicatia YouTube. De aceea intrebam cum se poate face sa semnalam problema dezvoltatorului aplicatiei (Google) pentru a o repara.
Multumesc tuturor pentru ajutor!
la 31-01-2024 02:25 PM
Bine că ai rezolvat.