Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Hdmi 1 problema

(Subiect creat la: 08-08-2022 10:25 AM)
382 Vizualizări
a30s98
Helping Hand
Opțiuni
Buna! A mai întâmpinat cineva aceasta problema?
Am un tv Grunding led care merge minunat si are hdmi1,hdmi2,hdmi3,si am conectat chromecastul la hdmi1 a mers o saptamana minunat ***** o inceput tv sa se stinga singur si cand l-am aprins nu se vedea abolsut nmk,si cand deconectez de la hdmi se aprinde si merge pe AV minunat.
Oare de ce?

1 Soluţie
Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
0 Aprecieri

1 Soluţie

13 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Si care este legatura cu Samsung?

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Este o legătură profundă, spirituală, de neînțeles pentru noi.Practic el în timp ce privea la acel Grundig, suspina şi se gândea la Samsung. Mintea lui spunea:...dacă era Neo Qled nu pățeam asta!!! Apoi, învăluit şi copleşit de această stare,s-a gândit să deschidă aici un topic,chiar dacă pe AV merge minunat.Acolo cu Hdmi1 e rana dureroasă.Comunitatea de la Grundig probabil are program după ora 12.00 şi de aia a postat aici.

Eu aşa cred.
✌️
a30s98
Helping Hand
Opțiuni
Da asa e
0 Aprecieri
a30s98
Helping Hand
Opțiuni
Nu stiu ce a mai fac sa îi dau resetare oare?
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Fără dubii,resetare. Şi după ce îl nenoroceşti de tot,deschizi un topic solicitând recomandări de TV Samsung.
a30s98
Helping Hand
Opțiuni
Dar ce va ofensati atata???? Am pus o simpla intrebare
a30s98
Helping Hand
Opțiuni
Serios acuma ce aveti ?
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
🙂
Nimic.Mai glumim şi noi.Este o comunitate Samsung şi soliciți ajutor pentru un produs de la Grundig.Asta ți-a specificat şi @ElfStone.
0 Aprecieri
a30s98
Helping Hand
Opțiuni
Unde pot contacta grunding?
0 Aprecieri
Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu e ofenseaza nimeni... dar nu inteleg ce legatura are cu Samsung intrebarea ta?

Este forum Samsung nu softpedia. Ai mai pus tot felul de intrebari care nu au legatura cu Samsung (vezi cele despre Chromecast).

GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Pune Hdmi-ul în alt televizor și vezi dacă funcționează. Schimbă și alimentatorul de la Cromcast. Asta este cea mai simplă verificare.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Am dezactivat opțiunea de răspunsuri noi la această postare, având în vedere faptul că nu are nicio legătură cu produsele sau serviciile Samsung.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri