luni
Buna ziua!
Am achizitionat acest TV pe 30 Decembrie 2021 iar la un an si jumatate distanta display-ul a cedat si a fost inlocuit in baza garantiei. Desi display-ul era nou, dupa mai putin de un an au inceput sa apara dungi in partea de jos a ecranului, din ce in ce mai multe (exemplu atasat ), pana cand a cedat de tot si acesta. In prezent televizorul a devenit din nou nefunctional si bineinteles ca mi s-a transmis ca singura solutie este sa il trmit la Depanero sau ESD Service...unde stim prea bine cam cat m-ar costa pentru a inlocui pe banii mei display-ul.
Stiu sigur ca nu poate fi reparat pentru ca mi s-a spus destul de clar de catre reprezentatii Samsung care au venit la domiciliu prima data pentru a inlocui ecranul. Au zis ca se lovesc de problema asta extrem de des si ca inlocuiesc direct display-ul pentru ca nu se poate repara. E pacat ca am ajuns sa dam cate 2000+ RON pe smart TV-uri, doar ca se le avem pe post de "trial"pentru 2-3 ani, dupa care bagam mana in buzunar si luam altul.
Rezolvat! Către soluţie.
luni
luni
luni
Imi pare rau sa aud, dar nu ma mira. E clar ca sunt inacceptabil de multe astfel de situatii, daca pana si cei de la service mi-au recunoscut-o in apartament... Noroc ca aveam un smart TV Horizon cumparat acum 8 ani cu 700 ron si care statea degeaba intr-o cutie, ca altfel stateam strict la laptop sau pe telefon. Merge impecabil si astazi si are toate functiile de care am nevoie. Urmatorul televizor va fi cel mai probabil tot de la ei. Prefer sa dau 1500 ron pe unul 4K Ultra HD, diagonala 126. E suficient si sigur va rezista mult si bine
luni
luni
Nu se punea problema de bani, ca nu e ca si cum costa inca o data cat produsul acea extragarantie. Doar ca nu am conceput vreodata ca o sa am de schimbat display-ul de 2 ori in 3 ani... O astfel de situatie efectiv nu ar trebui sa existe, mai ales ca nu a fost forjat pe Xbox/ Playstation, ci a functionat predominant pe TV sau pe video streaming.
luni