Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Conectare telecomanda la TV 4k, seria 8.

(Subiect creat la: 13-12-2020 04:30 PM)
1309 Vizualizări

Am și eu această problemă

Melabella
Explorer
Opțiuni
Bună. Am achiziționat un tv Samsung seria 8, 4k. Nu am reusit sa conectez telecomanda la TV. Pentru a putea configura televizorul,  am luat telecomanda vecinilor, ei având exact acelasi model. Am reusit sa configurez televizorul cu acea telecomanda. Am încercat să cuplez telecomanda noastra apăsând cele două butoane, dar nu a mers.   Am crezut ca nu sunt bune bateriile de la telecomanda noastră și am scos bateriile de la telecomanda vecinilor si le-am introdus în a noastră. Moment în care s-a cuplat cu tv. 
Problema mare este ca dupa ce am pus bateriile inapoi in telecomanda vecinilor, nu mai merge a lor. Nu am reusit sa o mai conectăm nici la TV nostru, nici la a lor. Pâlpâie acel led rosu tot timpul, la un interval de 2-3 secunde. 
Intr-un final, urmărind acel led, la un anumit interval de timp nu mai pâlpâie, si atunci am incercat sa o cuplez cu tv-ul nostru, am reușit, merge, dar nu o pot cupla la TV-ul vecinilor. 
O întreagă telenovelă... 
Acum, deci,funcționează ambele telecomenzi: a noastră merge la ambele televizoare, iar a lor doar la al nostru. Cum pot sa Reglez telecomanda lor să meargă si la TV-ul lor . 
Prea smart acest TV pentru mine 😁
Multumesc pt eventualele răspunsuri. 
10 Răspunsuri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
tu8072 ?
0 Aprecieri
Melabella
Explorer
Opțiuni
da
0 Aprecieri
Julie_T
GrandMaster
Opțiuni

Hei,

Iti propun sa resetezi telecomanda ( si eventual sa incerci cu baterii noi in ambele telecomande, sa ne asiguram ca problema nu vine de acolo 😅)

Ca sa o resetezi, trebuie tii apasat timp de minim 5 secunde pe butonul de intoarcere si pe cel din diagonala dreapta sus, cel cu puncte colorate. Apoi apasa din nou simultan butoanele de intoarcere si de start pana iti apare un mesaj pe Tv ca s-a conectat telecomanda.

Also, asigura-te ca ledul de la TV nu e acoperit.😅

Rendez-vous au Café de la Communauté, vous y trouverez des astuces et des idées pour vos appareils Samsung Cœur

Melabella
Explorer
Opțiuni
Multumesc mult pentru raspuns. Voi incerca.
0 Aprecieri
PalcăuIonuț
Apprentice
Opțiuni

De la ultima convorbire cu cei de la Samsung (comenzile vocale nu funcționau) , mi-au spus cum să resetez telecomanda. Am scos o baterie, după aceea am ținut apăsat minim 10 secunde butonul Power și totul merge ca înainte.

Melabella
Explorer
Opțiuni
multumesc pt info.
PalcăuIonuț
Apprentice
Opțiuni

Ai reușit ?

0 Aprecieri
Melabella
Explorer
Opțiuni
Am reusit sa o conectez prin apasarea celor două butoane. Momentan functioneaza. Dar se mai deconectează și iar tb sa fac conectarea. Nu am resetat-o momentan.
0 Aprecieri
Nemeș
Pathfinder
Opțiuni

eu am 43 bu8072 și de la telecomandă nul pot opri tv ce sa fac

0 Aprecieri
Nemeș
Pathfinder
Opțiuni

ceva raspunsuri cu telecomanda aceasta inteligentă de ce nu e oprește tvul de la ea

0 Aprecieri