Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Avarie Display După Boot Loop

(Subiect creat la: 09-02-2022 06:48 PM)
385 Vizualizări
Dzeniel
First Poster
Opțiuni

Salut, vin cu problema mea și aici, din moment ce deja am scris-o pe varianta in engleza și nu am speranța la mai mult ajutor. 

Televizorul meu (GQ75Q80AATXZG) a decis de dimineața sa intre in boot loop, îl foloseam normal și de la o secunda la alta am putut vedea ecranul cum s-a înnegrit intr-un mod ciudat, iar apoi acțiunea neîncetată de a se stinge și se aprinde singur fără ca măcar să mai apara o imagine sau sigla, doar o urma fadă de backlight se mai vedea. 

Trecând peste problema asta care într-un final am reușit sa o rezolv prin mai multe metode de soft reset și resetări din butoanele telecomenzii sau al televizorului, in momentul in care s-a aprins am fost lovit de o alta problema..

In partea de jos a ecranului au apărut niște linii, de la stânga la dreapta și întinse cam pe 3 centimetrii înălțime, 1-2 fiind negre iar restul un alb aproape transparent, nu sunt tot timpul stabile, au fluctuatii, dar nu își schimba poziția și nu mai am nici o idee cum sa le fac sa dispară.

Având in vedere ca nu văd motivul pentru care ar exista avarii fizice la hardware, sunt in pana. Am încercat chiar și sa presez puțin anumite zone din partea de jos sa văd ce reacție are, dar nu se schimba nimic, iar din cunoștințele mele un display avariat se poate observa imediat mai ales când este atins

0 Aprecieri
5 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Are si hub separat nu? Ai incercat sa il deconectezi de la hub, sa il scotidin priza si apoi sa il conectezi la loc si sa ii dai drumul?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
Dzeniel
First Poster
Opțiuni

Nu sunt sigur la ce te referi prin “hub separat” , dar in orice caz l-am scos de mai multe ori din priza, încercând chiar sa refac aceeași metoda prin care l-am scos din Boot Loop. Am deconectat chiar și perifericele și tot degeaba

0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
As zice ca singura solutie este la garantie.
0 Aprecieri
Dzeniel
First Poster
Opțiuni

Fac tot posibilul sa evit opțiunea asta.. având in vedere că este o măgăoaie de 189 de centimetrii, doar gândul de a aduce din nou cutia, dat jos de pe perete, împachetat și transportat pana la ei, iar apoi sa aștept minim 3 săptămâni sa îl repare, ma cam lasă rece. O grămada de bani sa cumperi ceva premium și face așa ceva după câteva luni..

0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Suna si vezi daca pot face ei o interventie. Le explici ca este mult prea mare pentru a fi transportat in siguranta.
0 Aprecieri