Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung 50Q60A înnegrit ecranul

(Subiect creat la: 10-03-2024 11:55 AM)
2788 Vizualizări
Dana333
Apprentice
Opțiuni
Am acest TV de 2 ani și 4 luni și ieri la scurt timp după ce am dat pe YouTube, am avut neplăcuta surpriză să văd că se înnegrește ecranul! începand din coltul din stânga jos, ca în scurt timp să se extinde rapid pe 80% din ecran. Jos rămâne parțial, nu pe toată lungimea o linie luminoasă. Ieri dacă îl redeschideam, 1 minut mergea pe TV perfect și normal după care apărea pata. Parcă e o cerneala care se absoarbe pe tot ecranul. În câteva minute este 98% negru. Sunetul se aude. Astăzi observ că este din start negru, cu sunet si dacă îl închid din telecomanda, se redeschide automat! Bănuiesc că e display-ul... Aveți idee dacă merită reparat?
14 Răspunsuri
Dana333
Apprentice
Opțiuni
Am atașat și o poză, ecranul pare albastru dar e negru în realitate. 20240309_233357_119534_1710020038.jpg
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
E de service ,nu stiu dacă mai merita reparat..
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Depinde de utilizarea fiecăruia cum îl foloseste
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Depinde și câte ore îl folosesti.. 😂 😂 😂..sunt unii care îl folosesc pe același post ore întregi😂
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Nu contează orele, sunt făcute să funcționeze.
Eu am noroc, are 3 ani și ceva dar l-am mutat în sufragerie unde este mai puțin forjat.
Luat alt model, făcut extragarantie încă 2 ani, am timp 4 ani să îl forjez, sper să ii cadă display-ul după 3 ani să pot lua altul nou.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Si daca nu se strica după 4 ani??
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Înseamnă că am nimerit unul bun!!!
Oricum au ajuns ca telefoanele.
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Oricum sunt oameni răi că au scos Steam Link incepand cu modelele de anul trecut.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nu te obliga nimeni sa cumperi doar Samsung..sunt și alte modele de TV.
david240
Big Cheese
Opțiuni
Am un televizor Samsung de acum 14 ani si nu am avut vreodata probleme de genul. Cred ca televizoarele in ziua de astăzi nu sunt cum erau odata
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Partea comercială primează in detrimentul calității ! Consumerism-ul trebuie să funcționeze !
0 Aprecieri
ElfAntul
Journeyman
Opțiuni

Salutare! 

Din punctul meu de vedere a cedat sticla LCD-ului (parte a display-ului, cea mai scumpa). Am mai vazut, nu este defect particular Samsung. Asta este, dupa o perioada de timp in functie de orele de functionare, temperatura ambientala, intensitate luminoasa, se pot defecta. Nu este vorba despre calitatea produsului, ci mai degraba despre o defectiune care poate sa apara sau nu in functie de circumstante. Este destul de scump sa inlocuiesti un display sau doar acea sticla despre care iti spuneam. Poti sa ajungi la costuri care depasesc jumatate din suma platita pentru TV sau chiar mai mult, in special daca mergi la un service autorizat, ceea ce as si recomanda. In primul rand daca alegi sa il repari dupa ce afli suma de plata, o sa ai garantie pentru piesa si pentru manopera acoperita de catre producator/service. In plus, stii ca piesa inlocuita este originala. Esti bine acoperit si de protectia consumatorului, in caz de neplaceri. Cred ca daca alegi sa duci TV-ul in service, in caz de refuz reparatie, vei avea de platit o taxa de constatare (nu stiu cat ar fi, dar stiu ca difera de la service la service). Ai putea sa ii chemi si acasa pt constatatre, dar la fel, in caz de refuz, vei plati constatare +taxe de deplasare (pe astea le vei plati si in caz de vrei sa il repari). 

Eu te-as sfatui sa iei in considerare valoarea de piata a altor TV-uri similare cu modelul tau si cu o posibila reparatie care sa fie undeva la 70~80% din valoarea TV-ului tau

0 Aprecieri
Dana333
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc pentru răspunsul detaliat.
0 Aprecieri
AlinGeo
Apprentice
Opțiuni

Eu l-am reparat la Campina cu 300lei

https://m.youtube.com/watch?v=2xebNDwu4IM

0 Aprecieri