29-12-2018 06:56 PM – ostatnio edytowany 15-04-2019 04:32 PM przez RadekK
Nie używałam tabletu przez długi czas, gdy teraz potrzebuję go to całkowicie zapomniałam jaki ma PIN. Gdy wpisuje 5 razy źle PIN zablokowuje mi się wpisywanie go na 30 sekund ale nie ma żadnego przycisku typu "zapomnialem hasła". Zależy mi aby nie stracić danych z urządzenia więc wydaje mi się, że hard reset odpada. Próbowałam podłączyć tablet do komputera żeby przez pewien program odzyskać dane z tabletu ale niestety to nie działa ponieważ tablet się ładuje przez komputer i nie moge nic zobaczyć co jesst "w środku" (Nic nie pokazuje ,że tablet został podlączony do USB). Nie pamiętam zupełnie jak się nazywalo konto Samsung ani nie pamiętam hasła do niego ( Próbowałam odzyskać hasło ale zupełnie nic nie pamiętam nawet nie wiem na jaki e-mail było założone konto (a było to z 4 lata temu)). Jedynie wiem na jakie konto google jest zalogowany tablet (Korzystam również z niego na telefonie i komputerze). Już zupełnie nie wiem co robić 😞 .
13-10-2021 11:00 PM
Hard reset najprawdopodobniej i tak nie pomoże. Podczas pierwszej konfiguracji tablet poprosi o wpisanie danych logowania z poprzedniego konta. Bez tego nie uda się skonfigurować urządzenia dla nowego konta. Pozostaje wyłącznie wizyta w punkcie serwisowym.