Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zapomnialam PIN ekranu blokady Samsung Galaxy Tab 3 Lite

(Temat utworzony: 29-12-2018 06:56 PM)
35102 Wyświetlenia
Sandra09
First Poster
Opcje

Nie używałam tabletu przez długi czas, gdy teraz potrzebuję go to całkowicie zapomniałam jaki ma PIN. Gdy wpisuje 5 razy źle PIN zablokowuje mi się wpisywanie go na 30 sekund ale nie ma żadnego przycisku typu "zapomnialem hasła". Zależy mi aby nie stracić danych z urządzenia więc wydaje mi się, że hard reset odpada. Próbowałam podłączyć tablet do komputera żeby przez pewien program odzyskać dane z tabletu ale niestety to nie działa ponieważ tablet się ładuje przez komputer i nie moge nic zobaczyć co jesst "w środku" (Nic nie pokazuje ,że  tablet został podlączony do USB). Nie pamiętam zupełnie jak się nazywalo konto Samsung ani nie pamiętam hasła do niego ( Próbowałam odzyskać hasło ale zupełnie nic nie pamiętam nawet nie wiem na jaki e-mail było założone konto (a było to z  4 lata temu)).  Jedynie wiem na jakie konto google jest zalogowany tablet (Korzystam również z niego na telefonie i komputerze). Już zupełnie nie wiem co robić 😞 .

0 Like
10 Odpowiedzi
Sandra09
First Poster
Opcje

Niestety nie pomogła, ponieważ jak już wspomniałam nie pamiętam hasła ani e-mailu do konta samsung na którym jestem zalogowana na tablecie.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sandra09, być może adres Twojego konta Samsung jest identyczny jak konta Gmail. Warto sprawdzić. Może akurat się uda :winking-face:

0 Like
RadekK
Hotshot
Opcje

Hej @Sandra09,

Oprogramowanie Android skutecznie zablokuje wszelkie próby dostania się do danych zablokowanego urządzenia. Bardzo mi przykro, ale jedyna opcja zdjęcia zapomnianego hasła blokady ekranu z zachowaniem danych to zalogowanie się do findmymobile.com kontem Samsung skonfigurowanym na danym urządzeniu. 

Tak jak wspomniał @nismo, wpisz na poniższej stronie adres e-mail Google. Powodzenia!
https://account.samsung.com/accounts/v1/MBR/resetPassword#

0 Like
Members_MeXcOde
First Poster
Opcje

Witam, co zrobić gdy dostałam tablet s2 kilka lat temu skonfigurowany przez narzeczonego, podał w nim swoje dane do zabezpieczeń i ustawił mi hasło, nie korzystałam z niego od jego śmierci a teraz po dwóch latach chciałam uruchomić ale nie pamiętam pinu. Nie mogę zrobić hard reset bo nie chce się wyłączyć bez podania pinu 😞

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_MeXcOde  Witam 

Jeżeli urządzenie było zarejstrowane na koncie Samsung i znamy hasło do konta to możemy w ten sposób go odblokować. 

Members_MeXcOde
First Poster
Opcje

niestety korzystałam cały czas na jego ustawieniach, ja nie miałam wtedy konta Samsung, a do jego konta Samsung nie mam dostępu

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_MeXcOde  Można jeszcze spróbować dowiedzieć się  w serwisie czy będą w stanie w jakiś sposób go odblokować. 

Members_MeXcOde
First Poster
Opcje

Dzięki, chyba to jedyne wyjście

0 Like