Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

SM-T819 Aktualizacja Android 7

(Temat utworzony: 22-05-2017 09:23 PM)
1815 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Witam,

posiadam Galaxy Tab SII SM-T819 i chciałbym wiedzieć kiedy będzie aktualizacja Android 7 na moim tablecie? Dziękuję. 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
MarekZ
Voyager
Opcje

Cześć @Anonymous User

Polski oddział Samsunga nie publikuje z wyprzedzeniem informacji na temat planów wydań aktualizacji systemu dla tabletów. Tak więc nie ma działu czy osób, które mogłyby odpowiedzieć na to pytanie. Jako że jest to flagowiec, szanse są duże, ale trudno mi cokolwiek więcej napisać. Urządzenie wyświetli powiadomienie z propozycją instalacji nowego systemu, jak tylko ta zostanie wydana.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
5 Odpowiedzi
kozbus
Pathfinder
Opcje
Ten model raczej nie dostanie Nougata. Ale mogę się mylić.
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Myli się pan, ponieważ wersje z 2015 roku już dostały aktualizację. Są to wersje 710 (8" WIFI),  715 (8" LTE)  810 (9,7" WIFI), 815 (9,7" LTE) i modele 2016 - 713, 719, 813....a 819 wciąż czeka, co jest mega dziwne, bo najnowszy i najdroższy z tej serii. A poza tym w Rosji, Niemczech i Włoszech już ta aktualizacja jest. 🙂

0 Like
Rozwiązanie
MarekZ
Voyager
Opcje

Cześć @Anonymous User

Polski oddział Samsunga nie publikuje z wyprzedzeniem informacji na temat planów wydań aktualizacji systemu dla tabletów. Tak więc nie ma działu czy osób, które mogłyby odpowiedzieć na to pytanie. Jako że jest to flagowiec, szanse są duże, ale trudno mi cokolwiek więcej napisać. Urządzenie wyświetli powiadomienie z propozycją instalacji nowego systemu, jak tylko ta zostanie wydana.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like
Marko4
First Poster
Opcje

witam,ja posiadam T-719 Lte 8.0 trzy sztuki i żeby było ciekawie jeden już dostał aktualizację do 7.0 a pozostałe dwa nie,ktoś może wie jak to wyjaśnić? 

0 Like
MarekZ
Voyager
Opcje

Przy aktualizacjach znaczenie ma pochodzenie sprzętu. Aktualizacje są wydawane osobno dla poszczególnych egzemplarzy, zależnie od kraju pochodzenia czy operatora u któego zostały zakupione. Jeżeli jeden tablet ma już aktualizację a drugi nie ma, to może to wynikać właśnie z tego, że jeden jest np z innej sieci lub innego kraju, gdzie jeszcze nowa wersja nie jest dostępna.

Szczegółowe informacje na temat pochodzenia sprzętu można ustalić na infolinii Samsunga przez telefon, chat lub telefonicznie na podstawie numeru IMEI i seryjnego S/N.

0 Like