Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy Tab S9 | S9+ | S9 Ultra | S9 FE | S9 FE+

(Temat utworzony: 28-07-2023 10:18 AM)
6801 Wyświetlenia
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W tym wątku zachęcam do informowania oraz prowadzenia dyskusji na temat aktualizacji oprogramowania dla tabletów z serii Galaxy Tab S9.

UNPK_Tab-S9-PR_dl1f.jpg

Tablety Galaxy Tab S9 są objęte wsparciem w postaci 4 dużych aktualizacji systemu oraz 5 lat poprawek bezpieczeństwa. Ostatnią dużą aktualizacją będzie Android w wersji 17. W przeciwieństwie do smartfonów tablety od momentu premiery otrzymują aktualizacje co kwartał. Poniżej znajdziecie odnośniki do informacji o najnowszej wersji oprogramowania oraz dzienników zmian.

Galaxy Tab S9

Galaxy Tab S9+

Galaxy Tab S9 Ultra

Galaxy Tab S9 FE

Galaxy Tab S9 FE+

Przydatne linki:

60 Odpowiedzi
Zbyszekk
Voyager
Opcje

Dzisiejsza aktualizacja Galaxy Tab S9 Ultra.Screenshot_20230821_144240_Software update.jpg

PiXeLsByte
Apprentice
Opcje
Po aktualizacji notatki na wyłączonym ekranie nie uruchamiają się automatycznie po wyjęciu rysika.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
PiXeLsByte
Apprentice
Opcje
Już tego próbowałem niestety nie pomogło. Czyściłem też Notatki Samsunga i przyznałem im wszystkie uprawnienia. Mam włączone w opcjach Notatki z wyłączonego ekranu.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PiXeLsByte, spróbuj jeszcze zresetować rysik. Do kompletu wykonaj również zabieg repair apps - wykonuje się go w tym samym miejscu co wipe cache partition (również nie usuwa żadnych danych).

PiXeLsByte
Apprentice
Opcje
To samo. Wyciągam rysik ekran się wybudza, ale Notatki się nie uruchamiają. Wcześniej jeszcze przeinstalowałem całkowicie aplikacje Notatki samsunga20230824_095150_1000007399_1692863512.jpg
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@PiXeLsByte, zgłoś błąd wraz z logami systemowymi w następujący sposób: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b%C5%82%C...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

PiXeLsByte
Apprentice
Opcje
Zgłosiłem. Dzięki wam za pomoc.
0 Like
PiXeLsByte
Apprentice
Opcje
Witam. Dostałem odpowiedź od suportu. Jeszcze raz dzięki.Screenshot_20230907_155725_Samsung Members.jpg