Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung tab A8 10,5

(Téma vytvořeno: 04-05-2023 09:45 AM)
171 Zobrazení
Dušan
Pioneer
Možnosti
Dobrý deň. Dnes som pozeral vydanie nového android 14 ktorý by mal vyjsť podľa neoficiálnych zdrojov v auguste 2023.
Tak som zároveň pozrel že či dostane android 14 aj Samsung galaxy tab A8 10,5 zaistil som že na 90% by ho mohol
dostať Treba si uvedomiť že boli vydané dva SAMSUNGY tab A8.Jeden starší a druhý novší na prelome rokov 2021 a 2022 ktorý má názov Samsung A8 10,5 Lebo tento tablet vyšiel z androidom 11 a ak Samsung dáva aj na tabletky aspoň 3 nové aktualizácie tak by mal dostať aj android 14.
0 Like
3 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Trošku hľadám zmysel tohto príspevku, ale čo už...

Každopádne, pre Galaxy Tab A8 10.5 boli sľúbené 2 veľké update-y operačného syystému. A keďže prišiel na trh s Androidom 11, tak verzia Android 13 by mala byť preňho poslednou. Čo sa týka bezpečnosti, tak tablet by mal mať sľúbené 4 roky kvartálnych bezpečnostných záplat.

Dušan
Pioneer
Možnosti
Spoločnosť Samsung zvyčajne vydáva hlavné aktualizácie systému Android pre smartfóny a tablety s novou verziou softvéru One UI. Veľká aktualizácia systému Android bola prvýkrát aplikovaná na najnovšiu vlajkovú loď smartfónu. To znamená, že aktualizácia One UI 6.0 spoločnosti bude založená na Androide 14 a po prvýkrát sa dostane na modely zariadení Samsung Galaxy Tab A8 10.5.

Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) : Wi-Fi ( SM-X200 ), LTE ( SM-X205 )

Počnúc jedným používateľským rozhraním 6.0 bude hlavnou aktualizáciou softvéru a s najväčšou pravdepodobnosťou bude zahŕňať vylepšený dizajn softvéru, viac možností prispôsobenia, lepší výkon a množstvo nových funkcií. Môže tiež zlepšiť synchronizáciu údajov a zámerov medzi smartfónmi Samsung, tabletmi, inteligentnými hodinkami, televízormi a notebookmi.

Tento článok vyšiel 29.3.2023 na Samsungoneui.com
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Možné je všetko, ale podľa všetkých mne dostupných informácii sa takáto aktualizácia nechystá... Asi sa budeme musieť nechať prekvapiť 😉

0 Like