Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

S20+ jako touchpad pro Tab S7+

(Téma vytvořeno: 16-06-2022 08:24 PM)
278 Zobrazení
DavidZizka
Explorer
Možnosti
Zdravím, měl bych dotaz, jestli někdo nezkoušel nějak zprovoznit nebo jestli někdo nějakým způsobem nepoužívá. 
Dá se pro Tab S7+ udělat z S20+ touchpad? Pokud na S20+ spustím DeX touchpad mám, ale pro externí monitor. Pro tablet se mi to nedaří. Zkoušel jsem různé kombinovat DeX nebo i na Tab S7+ spustit funkci druhá obrazovka a připojit bezdrátově DeX na S7+, ale končí to chybou. 
Důvod je, že mám k Tab originální klávesnici bez touchpadu a ten by se hodil. Jasně, myš je řešení, ale kdyby to šlo udělat z telefonu byla by to pecka. A evidentně to telefon při DeX režimu umí. Díky za postřehy. 
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Dobrý den, ahoj, @DavidZizka.

Testovali jsme Vámi popisované použití s Galaxy S22 Ultra + Galaxy TAB S8 Ultra a mohu potvrdit, že to funguje.

Mrzí mě to, ale nemáme k dispozici starší hardware, abychom otestovali Vámi popisovanou kombinaci přímo. Nemohu nic slíbit, ale předávám informaci na vývoj a doporučit nyní mohu jen standardní kroky k otestování. Ověřit dostupné aktualizace a případně instalovat, vyzkoušet fungování v Bezpečném režimu. Pokud by se Vám to v Bezpečném režimu podařilo, je na místě záloha Vašich uživatelských dat a obnova továrního nastavení.

vvllaaddaa

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
DavidZizka
Explorer
Možnosti
Tak mohu potvrdit, že funguje tato kombinace i na Tab S7+ a S20+. Otestováno. V bezpečném režimu se mi to rozchodit nepovedlo, ale v normálním ano. Problém byl pravděpodobně, že obě zařízení byla připojena přes VPN. Po vypnutí na obou zařízeních funguje. Děkuji, třeba to někdo využije

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
Klaxxon
Pathfinder
Možnosti
Radu nemám, ale jen, že takovéhle řešení by mě ani nenapadlo 🙂 Inspirující 😉
Řešení
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Dobrý den, ahoj, @DavidZizka.

Testovali jsme Vámi popisované použití s Galaxy S22 Ultra + Galaxy TAB S8 Ultra a mohu potvrdit, že to funguje.

Mrzí mě to, ale nemáme k dispozici starší hardware, abychom otestovali Vámi popisovanou kombinaci přímo. Nemohu nic slíbit, ale předávám informaci na vývoj a doporučit nyní mohu jen standardní kroky k otestování. Ověřit dostupné aktualizace a případně instalovat, vyzkoušet fungování v Bezpečném režimu. Pokud by se Vám to v Bezpečném režimu podařilo, je na místě záloha Vašich uživatelských dat a obnova továrního nastavení.

vvllaaddaa

Řešení
DavidZizka
Explorer
Možnosti
Tak mohu potvrdit, že funguje tato kombinace i na Tab S7+ a S20+. Otestováno. V bezpečném režimu se mi to rozchodit nepovedlo, ale v normálním ano. Problém byl pravděpodobně, že obě zařízení byla připojena přes VPN. Po vypnutí na obou zařízeních funguje. Děkuji, třeba to někdo využije
0 Like
tomasheckel
Explorer
Možnosti
Dobrý den, jak se vám podařilo použít telefon jako touchpad pro tablet? Nemohu na to přijít.
0 Like
DavidZizka
Explorer
Možnosti
Dobrý den, na mobilním zařízení spustit bezdrátový DeX a na tabletu druhou obrazovku. Pak spárovat. Mělo by fungovat...
0 Like
tomasheckel
Explorer
Možnosti
Aha, já to myslel obráceně, aby dex běžel na tabletu a telefon byl jako trackpad.
0 Like