Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Galaxy Tab S10 Ultra - nefunkční SD karta?

(Téma vytvořeno: 30-12-2024 02:15 PM)
178 Zobrazení
Gyula17
Pathfinder
Možnosti
Zdravím, komunito, a prosím o radu. Pokoušel jsem se rozšířit u staršího tabletu (Tab S7 FE) kapacitu úložíště pomocí SD karty. Bohužel ve správci souborů se vůbec neobjevila, hlásí stále, že SD karta není vložena. Zkusil jsem ji dát do Tab S10 Ultry, ale zde se objevuje stejný problém. Systém se stále tváří, jako by v tabletu žádná micro SD nebyla. Jedná se přitom o micro SD Samsung EVO Plus 256 GB, takže to poslední, co bych čekal je, že si tablet neporozumí s microSD kartou od stejného výrobce. Nepomohl ani klasický "IT Crowd" postup, tedy restart zařízení. Poradíte mi, prosím, co se s tím dá dělat? Anebo dělám něco špatně já? Díky 

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vás ,daný Tab by mal mať podporu Sd kariet do 1 Tb,skúste ju naformátovať ako píše Tomi ak by nešla ani po naformátovaní ,skusil by som ju reklamovať a vyskúšať inú.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @Gyula17 

Jak uvedli kolegové, tak může být problém ve formátu karty - ideální je naformatovat na xFAT. Další variantu je, že karta může být vadná,  pokud ji neuvidí ani počítač...

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
ako prvý krok odporúčam naformátovať SD kartu. Pokiaľ ju Vaše zariadenie vôbec nevidí, tak na to bude potrebný počítač. Viac info tu aj s návodom na formátovanie v tablete pokiaľ kartu registruje:
https://www.samsung.com/sk/support/mobile-devices/how-to-troubleshoot-when-your-device-does-not-dete...
Řešení
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vás ,daný Tab by mal mať podporu Sd kariet do 1 Tb,skúste ju naformátovať ako píše Tomi ak by nešla ani po naformátovaní ,skusil by som ju reklamovať a vyskúšať inú.
Gyula17
Pathfinder
Možnosti
Děkuji vám oběma za radu. Problém trochu je, že tam, kde jsem, nemám počítač a ani potřebný adaptér pro připojení SD karty. Až budu moci, tak to vyzkouším a dám vědět, zda to pomohlo.
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @Gyula17 

Jak uvedli kolegové, tak může být problém ve formátu karty - ideální je naformatovat na xFAT. Další variantu je, že karta může být vadná,  pokud ji neuvidí ani počítač...

fajnsnek2
Gyula17
Pathfinder
Možnosti
Tak hlásím, že připojení microSD karty k počítači a její naformátování, jak výše navrhoval @TomiXL a další, pomohlo. Po naformátování na exFAT již tablet microSD kartu rozeznává. Všem kolegům děkuji.