Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Režim pouze S Pen

(Téma vytvořeno: 23-02-2021 09:29 AM)
1050 Zobrazení
Maty05
Voyager
Možnosti
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli nejde nějak nastavit, aby se deaktivoval dotykový displej na Galaxy Tab S6 a tablet šel ovládat pouze pomocí S Penu. Jde o to že některé aplikace 3. stran nejsou pro ten S Pen úplně optimalizované a když v nich chci kreslit tak mi to udělá čáru, když se dotknu omylem rukou. Nejde to nějak nastavit, případně na to stáhnout nějakou šikovnou appku? Děkuji 
0 Like
3 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Maty05 

Používám pero SPEN s tabletem již od řady Tab S3 ale v nastavení žádného modelu jsem se s tímto nastavením pro deaktivaci dotykové vrstvy nesetkal. Obávám se, že to ani nebude možné- pero SPEN užívá speciální vrstvu pro detekci přítomnosti pera nad displejem, ale samotné kreslení pera je realizováno skrze dotykovou vrstvu displeje. Displej by musel podporovat jen lokální zapnutí dotykové vrstvy tam, kde detekuje SPEN, a to se obávám, že není technicky jednoduché.

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší :smiling-face:

fajn-Snek2>
Maty05
Voyager
Možnosti
Tak jsem zjistil, že když se S Penem přiblížím k displeji, tak že se ukáže ta tečka, tak tablet není možné ovládat dotykem. Takže řešení pro můj problém bude, že se budu muset nejdříve přiblížit perem, pak si opřít dlaň a můžu v klidu psát. 👍
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Maty05 Tak takovéhle řešení by mě nenapadlo, takže asi se dotyková deaktivuje po dobu než se SPEN dotkne displeje a snímá jen dotyky od toho momentu. Zajímavé řešení 😉

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší :smiling-face:

fajn-Snek2>