Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

FB

(Téma vytvořeno: 27-02-2024 08:54 PM)
718 Zobrazení
Komar1979
Explorer
Možnosti
Proč na Tab S9+ nejde v APK FB nastavit tmavý režim..... I když ho mám nastavený na tabletu, tak je světlý....? 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, nastavení tmavého režimu je věcí aplikace. Pokud tam chybí, tak je třeba počkat na aktualizaci aplikace FB.

Galaxy Z Fold7 | Galaxy S25 Edge | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
Řešení
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, nastavení tmavého režimu je věcí aplikace. Pokud tam chybí, tak je třeba počkat na aktualizaci aplikace FB.

Galaxy Z Fold7 | Galaxy S25 Edge | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
Komar1979
Explorer
Možnosti
Na S23 ultra mám? 🤔
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Bohužel. Aplikace je vždy optimalizovaná pro dané zařízení a je možné, že někde to funguje a někde ne.

0 Like
JeoCZ
Big Cheese
Možnosti
A je potřeba aplikace? Není lepší pouštět FB v prohlížeči? FB nepoužívám, ale četl jsem, že aplikace vůbec není pro prostředí android tabletů optimalizovaná.
Komar1979
Explorer
Možnosti
Asi jde o zvyk, prohlížeč je tmavý a není co řešit 😉
0 Like
JeoCZ
Big Cheese
Možnosti
Přesně. Akorát pozor, pod Samsung Internetem nejdou přidávat komentáře. Leda v Chromu.
0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Zkoušel jste změnit v nastavení aplikace ("Předvolby"), nebo možnost nevidíte?
0 Like
Komar1979
Explorer
Možnosti
Možnost tmavého režimu tam nevidím
0 Like