Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy po aktualizacji do android 11

(Temat utworzony: 12-07-2021 11:41 AM)
300 Wyświetlenia
SaikoSparrow89
Journeyman
Opcje
Witam. Przedwczoraj zaktualizowałam tablet galaxy tab A do androida 11. Zaczęły się problemy z aplikacjami, które bardzo wolno się uruchamiają, trzeba czekać ok 10 min, żeby się włączyły. Nawigacja nie działa jak powinna, nie pobiera map, odtwarzanie muzyki czy filmów to jakiś dramat, otwarcie menu z programami to 4 minuty, wszystko zacina się i chodzi wolno. Próbowałam już wszystkiego, odinstalowałam i zainstalowałam apki i dalej to samo. Czyściłam tablet z poziomu recovery i też nic nie pomogło. Zainstalowałam te same wersję programów na telefonie sgs20+ 5g i wszystko śmiga aż miło, żadnych zacięć czy zwolnień. Czy jest jakiś sposób powrotu do poprzedniej wersji androida? Lub naprawy tych błędów? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam 
0 Like
12 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Napisz jeszcze jaki dokładnie posiadasz model tabletu. Na początek zgłoś błąd zgodnie z moją wskazówką z poprzedniej wiadomości. Jeżeli okaże się, że problem dotyczy większej liczby urządzeń to z pewnością pojawi się odpowiednia aktualizacja. Ewentualnie możesz skorzystać z pomocy serwisu.

SaikoSparrow89
Journeyman
Opcje
Samsung Galaxy Tab A 10.1
Zgłosiłam problem może coś poradzą.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dziękuję za informację. Jak tylko otrzymasz odpowiedź to napisz na forum. Trzymam kciuki.