Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z dotykiem tab s9

(Temat utworzony: 04-07-2024 09:40 AM)
185 Wyświetlenia
Dombus24
Apprentice
Opcje
Witam, mam problem z dotykiem w moim tablecie. Kupiłem go 2 miesiące temu, i wszystko super działało do ostatniej aktualizacji na androida 14, dotyk w losowym momencie przestaje działać i nie reaguje. W tym momencie wystarczy go uśpić i odblokować i wszystko działa przez nie wiadomomy czas, dzieje się to nie regularni raz się zatnie 2 razy w ciągu 5 minut a czasem raz na 2 godziny. Wprowadziłem tablet w tryb bezpieczny który weliminowal mi wszystkie pobrane aplikacje ponieważ gdy były nie aktywne również się zaciął. Tutaj moje pytanie czy muszę czekać na kolejną aktualizacje ? Czy czeka mnie twardy reset ? Czy jest może jakiś inny powód? 
xdziunia
Pioneer
Opcje

U siebie również takie coś zauważyłam, myślałam że to wina folii ale jednak nie. Mam aktualizacje z poprawkami z kwietniem 2024.

0 Like
xdziunia
Pioneer
Opcje
Tyle się dowiedziałam że ogólnie jest dużo takich ludzi i że podłączenie słuchawek pomaga - sprawdziłam i działa czyli tak jakby był problem z uziemieniem, ale niektórym osoba po ogłoszeniu kolejne aktualizacje
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@xdziunia, jaki model posiadasz? Próbowałeś zrobić hard reset urządzenia?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
xdziunia
Pioneer
Opcje
Tab a9. Przestańcie pisać o hard reset na każdy problem bo on nie zawsze pomoga
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Warto spróbować przywrócić ustawienia fabryczne bez kopii. Jeżeli to nie pomoże to konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

0 Like
xdziunia
Pioneer
Opcje
To nie jest rozwiązanie na każdy problem, to jest problem tak jak większość pisze z uziemieniem, włożysz słuchawki na jack i działa więc jakie czyszczenie?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zgadzam się, że to nie jest rozwiązanie na każdy problem. Jeżeli w urządzeniu występuje usterka sprzętowa to należy zgłosić się do punktu serwisowego.

0 Like
xdziunia
Pioneer
Opcje
Ale problem w tym że to nie jest tylko jednostkowy problem, pisze o tym dużo ludzi oddaja i serwisy śmieją się z nich bo oni żadnego problemu nie widzą
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeszcze warto zgłosić błąd za pomocą aplikacji Samsung Members. Obawiam się, że nic więcej nie wymyślimy na forum.

[Poradnik] Jak zgłosić błąd do firmy Samsung?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b...

0 Like
xdziunia
Pioneer
Opcje
Rozmawiałam na czacie, mówili że mam się wybrać do autoryzoawnego serwisu który od mojego miejsca jest 60 KM
0 Like