Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z dotykiem tab s9

(Temat utworzony: 21-12-2023 08:19 PM)
1307 Wyświetlenia
Dombus24
Apprentice
Opcje
Witam, mam problem z dotykiem w moim tablecie. Kupiłem go 2 miesiące temu, i wszystko super działało do ostatniej aktualizacji na androida 14, dotyk w losowym momencie przestaje działać i nie reaguje. W tym momencie wystarczy go uśpić i odblokować i wszystko działa przez nie wiadomomy czas, dzieje się to nie regularni raz się zatnie 2 razy w ciągu 5 minut a czasem raz na 2 godziny. Wprowadziłem tablet w tryb bezpieczny który weliminowal mi wszystkie pobrane aplikacje ponieważ gdy były nie aktywne również się zaciął. Tutaj moje pytanie czy muszę czekać na kolejną aktualizacje ? Czy czeka mnie twardy reset ? Czy jest może jakiś inny powód? 
Zyzynski
Explorer
Opcje
Tak też zrobiłem, w drugim serwisie od razu wykazali zainteresowanie i mam nadzieję że już będzie ok. Wgl co śmieszne na 99% to kwestia rysika. Patrzyliśmy na tablety na wystawie i używaliśmy rysików od nich jak i mojego. Tylko przy moim się cieły
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Rozumiem. To koniecznie daj znać jak się zakończyła cała sprawa.

Zyzynski
Explorer
Opcje
Samsung po 3 oddaniu na gwarancji i 1 na rękojmi wciąż uwaza ze wszystko jest ok. Już tydzień na studiach jestem bez potrzebnego mi tabletu, a ci się śmieją ze nie wiedzą w czym problem
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Rozumiem. Niestety na forum nie będziemy w stanie rozwiązać tego problemu. Możesz jeszcze złożyć reklamację za pomocą poniższego formularza:

https://www.samsung.com/pl/complaints/

0 Like
Zyzynski
Explorer
Opcje
Dobra wiadomość!
Dzisiajesz styczniową aktualizacja naprawiła problem
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

To bardzo dobra wiadomość! Dziękuję za informację zwrotną.

Zyzynski
Explorer
Opcje
Ja również dziękuję za zainteresowanie i życzę miłego dnia :winking-face:
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dziękuję i również życzę miłego dnia!

perkinsa
First Poster
Opcje
Witam mam ten sam problem i w moim przypadku nie działa tablet kupiony 2 tygodnie temu
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@perkinsa, co dokładnie się dzieje z tabletem? Jaki model posiadasz?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like