Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria nie ładuje sie do 100 procent

(Temat utworzony: 03-05-2021 07:08 PM)
2498 Wyświetlenia
Shadymaly173
First Poster
Opcje

Witam stałem się posiadaczem Samsung Galaxy Tab 4 10.1 Z wifi gps i karta sim bodajże t535 model

Po użyciu różnych ładowarek kabli różnej maści oryginalnych fast charge itp dosłownie wszystko nie mogę  naładować tabletu do 100 procent  ładowałem z 11 procent do 93 od godziny 15 do 10 rano bateria trzyma jakieś 5 h na oddalonej nawigacji igoprimo dla ciężarówek A pobór ma duży. Kable sprawdzałem przez program Ampere i każdy kabel lądował w granicach 150 - 260 mah rzekomo z aplikacji pokazało.  Co mogę zrobić jak zdiagnozować? Może tablet ma inne ładowarki? Może kupić nową baterię? Złącze lądowania? Jedynie co narazie to zrobiony reset fabryczny i wydaje mi się że za dużo nie pomogło 

0 Like
17 Odpowiedzi
Shadymaly173
First Poster
Opcje
Rozlaczenie i podłączenie baterii spowodowało że od razu z 96 procent zeszło na 75 czym to jest spowodowane ?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Shadymaly173 

Jeśli reset do ustawień nie przeniósł rezultatów to oznacza, że bateria jest uszkodzona i trzeba iść do serwisu.  

Serwis znajdziesz tutaj: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Shadymaly173
First Poster
Opcje
Jaki koszt bateria? EB-BT530FBE
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

O to musisz się zapytać się w serwisie. 

0 Like
MrMatheo
Navigator
Opcje
Co do wykonywania testów o których piszesz,można dyskutować bo mój telefon po aktualizacji robił niebieskie zdjęcia,nagrane filmy video podczas ich odtwarzania latały po całym ekranie robiłem testy i nic nie wykryły.Te testy w Samsung Members raczej są pod Samsunga a nie użytkowników bo gdy coś dzieje się z aparatami bądź stabilizacją to ten test powinien to pokazać a wykazało że jest wszystko w porządku
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Zgłoś taką sugestie do firmy Samsung. Możesz tego dokonać za pomocą opcji zadaj pytanie lub chat Samsung, które są dostępne pod niebieski + na ekranie głównym aplikacji Samsung Members. 

MrMatheo
Navigator
Opcje
Wysłałem e-mail w którym szczegółowo wszystko opisałem i co,nic Samsung twierdzi że oni nie widzą żadnych problemów
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Pisząc wcześniejszą wiadomość miałem na myśli, abyś zgłosił sugestie rozszerzenia testów w aplikacji Samsung Members 🙂
0 Like