Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy Tab S9 | S9+ | S9 Ultra | S9 FE | S9 FE+

(Temat utworzony: 28-07-2023 10:18 AM)
6868 Wyświetlenia
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W tym wątku zachęcam do informowania oraz prowadzenia dyskusji na temat aktualizacji oprogramowania dla tabletów z serii Galaxy Tab S9.

UNPK_Tab-S9-PR_dl1f.jpg

Tablety Galaxy Tab S9 są objęte wsparciem w postaci 4 dużych aktualizacji systemu oraz 5 lat poprawek bezpieczeństwa. Ostatnią dużą aktualizacją będzie Android w wersji 17. W przeciwieństwie do smartfonów tablety od momentu premiery otrzymują aktualizacje co kwartał. Poniżej znajdziecie odnośniki do informacji o najnowszej wersji oprogramowania oraz dzienników zmian.

Galaxy Tab S9

Galaxy Tab S9+

Galaxy Tab S9 Ultra

Galaxy Tab S9 FE

Galaxy Tab S9 FE+

Przydatne linki:

60 Odpowiedzi
Domin123
Pathfinder
Opcje
Dzisiaj pojawił się one ui 6.0 na moim Samsung Galaxy Tab S9
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Miło mi to słyszeć. Mimo wszystko, zachęcam do udostępnienia tej informacji w tym wątku, tak aby na forum nie było zbędnych/ monotematycznych wątków.
https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-salonik/android-14-i-one-ui-6-0-kiedy-i-dla-kogo/td-p/83...
cichy58
Journeyman
Opcje
Szkoda mi wyrzucić mój S6 bo nadal świetnie się sprawdza tyle tylko że już go nie zaktualizować się nie da
0 Like
Long1967
Pioneer
Opcje
Proszę o pomoc, bo zainstalowaniu aktualizacji tablet uruchomił się, ale jest biały ekran i komunikat Nie można uruchomić aplikacji Kreatora konfiguracji Samsung w Samsung DeX. Jest ona przeznaczona dla ekranów startowych tabletów. No ja się pytam to czym jest ten tablet S9 jak nie tabletem, Samsung na infolinię rozkłada ręce, SKANDAL WSYTD I OSZUSTWO , procedura Wipe cache partition nic nie daje. 
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
A próbowałeś wykonać Repair Apps? Ta funkcja znajduje się w trybie Recovery tym samym co Wipe Cache partition.
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, pozostaje więc zrobić reset do ustawień fabrycznych bez przywracania kopii zapasowej
0 Like
Long1967
Pioneer
Opcje
No na tym się skończyło, twardy reset do fabrycznych, strata czasu na ponowne ustawienie wszystkiego, ale Samsung już tak na , zawsze mówię to już ostatni raz , przechodzę na jabłko a o tak zawsze jest Samsunga to chyba uzależnienie.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Informacja prasowa wraz z opisem nowości w najnowszej aktualizacji Galaxy AI znajduje się pod poniższym odnośnikiem:

Samsung rozszerza dostępność Galaxy AI
https://news.samsung.com/pl/samsung-rozszerza-dostepnosc-galaxy-ai

Galaxy-N-1_650.jpg

Zbyszekk
Voyager
Opcje
Aktualizacja dla S9 Ultra już jest. Wersja 5G.
Screenshot_20240328_145651_Software update.jpg
AirWolfOne
First Poster
Opcje
Witam kupuję tablet galaxy Tb od serii 7. Aktualnie mam S9+, używam tabletu do strimowania gier na YT i Twitch po ostatniej aktualizacji we wszystkich aplikacjach do strimowania jest fatalna jakość i bitrate około 1000 kb/s pomimo że w aplikacji np. Streamlabs ustawiam 6k bitrate. Aktualnie tablet stał się dla mnie bezużyteczny, będę musiał kupić tablet innej marki. Od aktualizacji nie mogę robić Live to jest dramat a zawsze brałem wasz sprzęt na premierę, czekałem na s10 ale to może być koniec przygody z samsungiem.
0 Like