Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Move to SD card

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 28-09-2021 11:11 PM)
212 Προβολές σελίδας
GamerHellas
Journeyman
Επιλογές
Καλησπέρα στην ομάδα.Απο ότι φενετε η Samy έκανε ένα κρυφό update να μπορείς να μεταφέρεις της εφαρμογές σου στην κάρτα μνήμης (Samsung Tab A7 2020)

image

7 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα. Νομίζω αυτή η δυνατότητα υπήρχε, αρκεί βέβαια να την υποστηρίζει η εφαρμογή που θες να μεταφέρεις στην κάρτα. Στις πληροφορίες κάθε εφαρμογής, αν μπορείς να την μεταφέρεις σου εμφανίζει την επιλογή αποθήκευσης.clipboard_image_1632852015063.jpg
Thanos D
Samsung Galaxy A56 SM-A566B/DS
GamerHellas
Journeyman
Επιλογές
Στο συγκεκριμένο tablet δεν ήταν δυνατή η μεταφορά εξαρχής.Τωρα τελευταία το έβαλαν
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Έχω την εντύπωση πως ούτε στο δικό μου υπήρχε εξ αρχής, αλλά θα σε γελάσω δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Πάντως δεν προστέθηκε τώρα τελευταία, έχει καιρό, γι αυτό το έγραψα.
Thanos D
Samsung Galaxy A56 SM-A566B/DS
dmtris26
Troubleshooter
Επιλογές
Φίλε μου σκέφτομαι να αγοράσω το tab a7.. αξίζει στα 165 που είναι στο σκρουτζ; μιλάω για απλή χρήση( no gaming)
GamerHellas
Journeyman
Επιλογές
Για απλή χρήση είναι ότι καλύτερο για τα λεφτά του.Εγω το πήρα με την ψηφιακή Μέριμνα
Devnol
Explorer
Επιλογές
Εγώ αυτό το είχα και στο J3 του 2017 μου με android 9. Σίγουρα δεν είναι νέα δυνατότητα αλλά λειτουργεί σε μερικές μόνο εφαρμογές και μπορεί να μην υπήρχε στη δική σου συσκευή. Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να το ενεργοποιήσεις για όλες τις εφαρμογές από τις ρυθμίσεις προγραμματιστή.
Devnol
Explorer
Επιλογές
ναι, καλά θυμόμουν. Ορίστε η λειτουργία στα developer settings κάτω από την κατηγορία apps.1633165592347_1633165592323.png