Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Factory reset

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 25-09-2021 08:10 PM)
434 Προβολές σελίδας
harrists69
First Poster
Επιλογές
Καλησπέρα...προσπαθώ να κάνω εργοστασιακή επαναφορά με power button+volume up button αλλά δεν δουλεύει....κάποιος άλλος τρόπος;  Samsung Tab A7 SM-T500
7 Απαντήσεις
mardes
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα, πας ρυθμίσεις, πληροφορίες για το Ταμπλετ και κάτω κάτω λέει επαναφορά.
harrists69
First Poster
Επιλογές
Ευχαριστώ....αλλά λέει Η ενέργεια δεν επιτρεπεται
mardes
Explorer
Επιλογές
Καλημέρα, εγώ το δοκίμασα σε εμένα και μια χαρά επιτρέπεται!!πάντα από εκεί κάνω επαναφορά, και μετά κάνω επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων!! Μόλις το δοκίμασα.
harrists69
First Poster
Επιλογές
Μάλλον έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με το family link ... έχει μπλοκάρει για κάποιον λόγο...δεν μπορώ να το απενεργοποιώ...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Για να γίνει επαναφορά χρειάζεται τον κωδικό του λογαριασμού samsung καθώς και σύνδεση στο ίντερνετ.
harrists69
First Poster
Επιλογές
Τα έχω όλα αυτά...το μπέρδεμα εγινε με το family link...το σύνδεσα με λογαριασμό email Gmail που δεν έχω τον κωδικό του πια...απλά ψάχνω τρόπο hard reset με συνδυασμό πληκτων/κουμπιών το power button με το volume up δεν δουλεύει...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Βασικά θες να μπεις στο recovery menu, κ να κάνεις reset από εκεί.
Για να μπεις πλέον σε recovery mode, πριν πατήσεις τον συνδυασμό κουμπιών power + volume up, φρόντισε να έχεις συνδέσει το καλώδιο USB type c στο ταμπλετ και σε ένα pc. Μετά η διαδικασία είναι η ίδια.