Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Zörgő hang

(Témakör létrehozásának dátuma: 14-10-2023 06:26 AM)
1782 Megtekintések
Danny_M
Navigator
Beállítások
A napokban tapasztaltam hogy ha a fülemhez emelem a telefonom (S23 ultra) zörgő/kattanó hangokat hallok.
Aztán később megráztam a telefont és ezt a hangot mégjobban hallom, olyan mintha valami alkatrész letört volna valahonnan a telefon belsejében. Nagyon zavaró egy 600k+ telefontól, főleg úgy hogy egyszersem volt leejtve, de még odaütve se semmihez.
Valaki tapasztalt már ilyet, tudtok rá ötketet h mitől lehet?🤔
Ugrás a megoldásra
46 Válaszok
Danny_M
Navigator
Beállítások
Amúgy az akkura is vigyázz, ha lehet ne hagyd rajta órákig és ne hagyd teljesen lemerülni mert csökken a teljesítménye.
Mellesleg érdemes beállítani a menüben hogy 80% nál lekapcsol.
Danny_M
Navigator
Beállítások
én a spigenre esküszöm 🤩
Zsófii
Explorer
Beállítások
Feltöltöm és le is veszem. Pont ma nézegettem ezeke a beállításokat. Köszi a tippet
Zsófii
Explorer
Beállítások
Meglesem majd 😊
0 tetszik
Danny_M
Navigator
Beállítások
Csak azért jegyeztem meg mert sokan rajtafelejtik és bár sokat bírnak a mai aksik de azért érdemes rá vigyázni mert egy idő után amortizálódik és nyilván nem fél évre vesszük ezeket a méregdrága telefonokat🙂
A legfontosabb hogy ne hagyd lemerülni teljesen az a legjobb ha 30%-80% között tartod.
Az se árt ha hetente újrainditod az eszközt 😇
Zsófii
Explorer
Beállítások
Igen. Nekem a korábbi telefonom (s9) 5 éves volt azt hiszem. Nagyon vigyázok rá ha egyszer meg tudom venni. Az újraindítást beállítottam heti 3x éjszaka. Az aksit sem hagyom lemerülni, inkább feldobom ha úgy látom😊😊
Gágó
First Poster
Beállítások
S22 ugyan ez a probléma, kifogástalanul működöm ettől függetlenül ha telefon!
0 tetszik