Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

One UI 7 béta 2

(Témakör létrehozásának dátuma: 03-01-2025 05:25 PM)
408 Megtekintések
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Sziasztok!

Sikerekben és egészségben teli, boldog új esztendőt kívánok a Community minden tagjának.

Az új évvel sincs megállás, így hozom a One UI 7 második bétájával érkezett változásokat, illletve pár dolgot, amit az előző posztomban nem említettem.

image

Elsőként lássuk milyen változásokat hozott a béta 2.

Nagyon látványos változások nincsenek, ez igazándiból pozitívum, így a már kiadott szoftver verzió is szinte késznek mondható.

image

Az alkalmazáslitában eltűnt a Secured by Knox logó.

image

Picit leegyszerűsödött az értesítés és gyorspanel két típusa közti váltás.

image

Finomhangolták a Now Bar-t, picit áttetszőbb lett.

image

A gyorspanelen helyet cserélt a hangerő és fényerő szabályzó, és pár átnevezés is történt.

Amikről legutóbb nem volt szó.

A Színpaletta kapott egy plusz lapot, így mostmár azt is mutatja, hogy festenek majd az ikonok ha megkapják a kiválasztott színt.

image

Így néznek ki a Színpalettával témázott ikonok világos és sötét módban.

image

image

A fényerő szabályzásnál a csúszka igazodva a fényerő szintjéhez halványabb van erősebb lesz.

image

Az Élő értesítések és a Now Bar működés közben.

image

Érdekesség, hogy fejlesztői módban van egy Nyelvtani nem menüpont, ami valószínűleg android 15 specifikus dolog, nem One UI sajátosság, minden esetre érdekes.

image

Illetve azért lássuk azt is, hogy béta szoftverről van szó.

image

A gyorspanel szerkesztésénél valamiért úgy gondolta, hogy megjelenít egy plusz, üres részt, amit szabadon lehetett mozgatni.
Pár perc múlva ahogy megjelent, úgy el is tűnt.

image

Színpaletta ellenére pl. a megosztás popupban zöld színűek az ikonok.

Végül pedig mi várható.

Úgy hírlik, hogy a harmadik bétára finomhangoltak sok dolgot.
Az animációk még jobbak, új képernyőfeloldási hang érkezik, az ujjlenyomat feloldás pedig olyan gyors lesz, amilyen még sose volt.

12 Válaszok
StrzÁkos01
First Poster
Beállítások
Samsung galaxy a52 re érkezik a one ui 7
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Az A52 főverzió támogatása múlt évben android 14 és One UI 6.1 mellett véget ért.
Így legjobb tudásom szerint már nem fogja megkapni a One UI 7-et és az android 15-öt.
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Köszi, hogy bemutattad a 2. bétát is. Továbbra is várom a One UI7-et, sok jó ötlet van benne, és többnyire kifejezetten esztétikusak a változások. Nekem egyelőre az ikonok nem a kedvenceim minden szempontból. Úgy érzem, hogy még mindig nem teljes ott az összhang, de gondolom, itt már kevés a változás esélye.
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Tudom még messze a január 22, de már szerintem a rendes frissítésen kezdhetnének dolgozni
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
mondjuk ezt én is adnám😂
ZeroIce1
First Poster
Beállítások
😊
Todi1111
Explorer
Beállítások
One UI 7 béta 2 és a galaxy watch ultra között hívás probléma van. Amennyiben az óra és a telefon között Bluetooth kapcsolat van. Az órával lehet hívást kezdeményezni és fogadni is, de a hang mindig a telefonon keresztül hallható. A hiba a béta 2-nél jelentkezett. Más telefonnal tökéletesen működik, mint az S24 ultrával béta 2 előtt.
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Béta szoftver, nem meglepő, ha ilyen előfordul.
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
A béta programmal pont azon dolgoznak, hogy a rendes frissítés rendben legyen majd.🙂