Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Zörgő hang

(Témakör létrehozásának dátuma: 14-10-2023 06:26 AM)
1787 Megtekintések
Danny_M
Navigator
Beállítások
A napokban tapasztaltam hogy ha a fülemhez emelem a telefonom (S23 ultra) zörgő/kattanó hangokat hallok.
Aztán később megráztam a telefont és ezt a hangot mégjobban hallom, olyan mintha valami alkatrész letört volna valahonnan a telefon belsejében. Nagyon zavaró egy 600k+ telefontól, főleg úgy hogy egyszersem volt leejtve, de még odaütve se semmihez.
Valaki tapasztalt már ilyet, tudtok rá ötketet h mitől lehet?🤔

2 Megoldott

Elfogadott megoldások
Megoldás
AlexDemko
Helping Hand
Beállítások
A Galaxy mobiltelefon belsejében található egy OIS (Optikai képstabilizátor) néven működő komponens, amely minimálisra csökkenti a fényképezőgép rázkódását a fényképezés során. Ha ezt a kis alkatrészt megrázzák, miközben a fényképezőgép nem működik, a belső szerkezetbe ütközve enyhe zörgő hangot adhat. S23 Ultram van, ugyanezt a hangot hallom. Nem tort le semmi benne. :smiling-face:

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Ennyi pontosítás, hogy az OIS nem egy alkatrész, hanem a kamera modul része.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

46 Válaszok
Megoldás
AlexDemko
Helping Hand
Beállítások
A Galaxy mobiltelefon belsejében található egy OIS (Optikai képstabilizátor) néven működő komponens, amely minimálisra csökkenti a fényképezőgép rázkódását a fényképezés során. Ha ezt a kis alkatrészt megrázzák, miközben a fényképezőgép nem működik, a belső szerkezetbe ütközve enyhe zörgő hangot adhat. S23 Ultram van, ugyanezt a hangot hallom. Nem tort le semmi benne. :smiling-face:
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Évek óta ilyen minden telefon, aminek OIS-el rendelkezik a kamerája.
Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Ennyi pontosítás, hogy az OIS nem egy alkatrész, hanem a kamera modul része.
Danny_M
Navigator
Beállítások
Én ezt értem csak azt nem hogy akkor mikor megveszed a telefont akkor miért nem csinálja.
Ugyanez volt a többi Samsung telónál h egy idő után elkezdte ezt a zörgést
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Csinálta az akkor is, ne parázz rá, hogy hibás, nincs vele gond. 🙂
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Azért hallható jobban egyébként az újabb mobiloknál, mert maguk a kamera modulok fizikálisan nagyobbak lettek, több hely kell nekik.
Ez hatványozottan igaz a telefotó kamerára, amiben még egy prizma is helyet kapott.
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

@AxelBog remekül összefoglalta. szóval had zörögjön, az a normális :smiling-face:

Adriennka
Samsung Expert
Beállítások
Nap mint nap jönnek ezzel a problémával az üzletekbe és igen,ahogy előttem már elmondták az OIS
Danny_M
Navigator
Beállítások
Rendben :smiling-face:
0 tetszik