Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Vodafone levelezés megszüntetése

(Témakör létrehozásának dátuma: 21-11-2020 07:47 PM)
425 Megtekintések
sallailaci
Pathfinder
Beállítások
Sziasztok!
Szerintem vagyunk egy páran akik vezetékes Vodafone előfietők, ezért osztom meg az alábbi változást.

Ezúton tájékoztatunk, hogy 2021. március 1-jén a Vodafone vezetékes internet szolgáltatáshoz kapcsolódó e-mail fiókok és a hozzá kapcsolódó Webmail (e-mail webtárhely) szolgáltatás lekapcsolásra kerülnek és ezen dátumot követően nem lesznek elérhetők az ügyfelek számára.

Kérjük, a Számodra fontos, esetleg pótolhatatlan üzenetek megóvása érdekében a jelzett határidőig gondoskodj az ott tárolt tartalmak lementéséről.

Amennyiben a szolgáltató által biztosított (@upcmail.hu, @Chello.hu, @monornet.hu vagy @upctelekom.hu végű) e-mail címmel regisztráltál valamely internetes vagy bármely egyéb szolgáltatásra, úgy kérjük, még az e-mail szolgáltatás lekapcsolása előtt gondoskodj a megadott e-mail cím módosításáról.

További információért kérünk, látogasd meg oldalunkat, ahol praktikus tanácsokat találsz a szolgáltatás megszűnésével kapcsolatban:

A fenti változás a jogelőd UPC internet ÁSZF 1/g melléklet 1. E-mail postafiók szolgáltatás, 2. E-mailek központi vírusellenőrzése, 3. Kéretlen levelek (SPAM) központi szűrése, valamint az ÁSZF 1/a, 1/b, 1/c, 1/d, 1/f mellékleteket érinti. A módosítás nem minősül az ÁSZF vagy az Előfizetői Szerződés Eht. 130-132. §-ai szerinti módosításának.

Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen kérdésed merül fel, hívd Ügyfélszolgálatunkat a 1270-es telefonszámon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.

Üdvözlettel,
Vodafone Magyarország

5 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Hova menti mindenki ilyen sürgősen a webtárhelyét? 😃

Egyébként köszönjük a tájékoztatást, remélhetőleg senki sem fog pórul járni a leírt változtatások miatt.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

sallailaci
Pathfinder
Beállítások
Miért, más szolgáltató is csinál ilyet? Én azért nem hinném, hogy ez nem módosul szerződésmódosításnak, nálam ezzel nincs lezárva ez az ügy 🤷‍♂️
0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Laci!

Köszi az infót! Én nekem is aktuális ez a hír, de semmit nem kaptam róla és nem is olvastam eddig sehol. Szulerek ezek a cikkek. Ezek ahogy írtad, fontosak lehetnek másoknak is. Ezért is jó ez a felület. 

Üdv. AndrasK

sallailaci
Pathfinder
Beállítások
Elvileg a számlákon is rajta van, persze csupa apró betűvel.
De szerintem elképesztő amit a Vodafone megenged magának, mióta átvette a UPC-t. Folyamatosa romlik és csökken a szolgáltatás, de az előfizetési díj nem változik. Én már megírtam a levelet, hétfőn postázom a Média Hatóságnak, álláspontot és vizsgálatot kérek tőlük. Kíváncsi leszek a végeredményre.
0 tetszik
OliverM
Black Belt 
Beállítások

Köszi a tájékoztatást, elég fontos információ! Ha ilyen esetben valaki későn eszmél fel, fontos dolgok tudnak elveszni :/.