dátum: 21-11-2020 08:42 AM
Ezúton tájékoztatunk, hogy 2021. március 1-jén a Vodafone vezetékes internet szolgáltatáshoz kapcsolódó e-mail fiókok és a hozzá kapcsolódó Webmail (e-mail webtárhely) szolgáltatás lekapcsolásra kerülnek és ezen dátumot követően nem lesznek elérhetők az ügyfelek számára.Kérjük, a Számodra fontos, esetleg pótolhatatlan üzenetek megóvása érdekében a jelzett határidőig gondoskodj az ott tárolt tartalmak lementéséről. Amennyiben a szolgáltató által biztosított (@upcmail.hu, @Chello.hu, @monornet.hu vagy @upctelekom.hu végű) e-mail címmel regisztráltál valamely internetes vagy bármely egyéb szolgáltatásra, úgy kérjük, még az e-mail szolgáltatás lekapcsolása előtt gondoskodj a megadott e-mail cím módosításáról. További információért kérünk, látogasd meg oldalunkat, ahol praktikus tanácsokat találsz a szolgáltatás megszűnésével kapcsolatban: A fenti változás a jogelőd UPC internet ÁSZF 1/g melléklet 1. E-mail postafiók szolgáltatás, 2. E-mailek központi vírusellenőrzése, 3. Kéretlen levelek (SPAM) központi szűrése, valamint az ÁSZF 1/a, 1/b, 1/c, 1/d, 1/f mellékleteket érinti. A módosítás nem minősül az ÁSZF vagy az Előfizetői Szerződés Eht. 130-132. §-ai szerinti módosításának. Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen kérdésed merül fel, hívd Ügyfélszolgálatunkat a 1270-es telefonszámon, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre. |
|
dátum: 21-11-2020 11:42 AM
Hova menti mindenki ilyen sürgősen a webtárhelyét? 😃
Egyébként köszönjük a tájékoztatást, remélhetőleg senki sem fog pórul járni a leírt változtatások miatt.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 21-11-2020 11:46 AM
dátum: 21-11-2020 06:33 PM
Szia Laci!
Köszi az infót! Én nekem is aktuális ez a hír, de semmit nem kaptam róla és nem is olvastam eddig sehol. Szulerek ezek a cikkek. Ezek ahogy írtad, fontosak lehetnek másoknak is. Ezért is jó ez a felület.
Üdv. AndrasK
21-11-2020 06:56 PM – szerkesztés: 21-11-2020 06:57 PM
dátum: 21-11-2020 07:47 PM
Köszi a tájékoztatást, elég fontos információ! Ha ilyen esetben valaki későn eszmél fel, fontos dolgok tudnak elveszni :/.