Sziasztok!
Most, hogy megérkezet Buds+ kíváncsi lennék pontosan mi az, ami megkülönbözteti az elődjétől a Buds-tól, hiszen saját... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Most, hogy itt a február ideje összemérni kinek mennyire sikerült betartani az újévi fogadalmát😊 Én azt fogadtam meg, hogy... Közzététel megtekintése
Varázsolj a kameráddal – avagy könnyű DIY[1] fotós trükkök
Három izgalmas fotózás során alkalmazható tipp, amelyet a Samsung Galaxy... Közzététel megtekintése
Helloka! 😊
Ti mennyi időt töltötök a telótok nyomogatásával? Mi tegnap néztük nővéremmel a Screen Time alkalmazásában, hogy átlagosan... Közzététel megtekintése
Üdv! UE43MU6102K TV-men Youtube böngészöben megnyitva, a következő üzenetet írja: Ez a böngésző, hamarosan nem lesz támogatott! Rtlmost videok nem... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A hétvégére elutaztunk a barátnőmmel, és pakoláskor vettem észre, hogy hányféle kábelt és töltőt használunk egyszerre, szinte... Közzététel megtekintése
Sziasztok
Kérdésem az lenne h rengeted videóban látom h feloldásnál a kamera kivágás körül egy effect fut körbe, hogyan lehet ezt... Közzététel megtekintése
Avagy hogyan tisztítsd meg digitális életed
Bár a nagytakarítás fogalma senkinek sem új, mégis nagy népszerűségnek örvend minden újonnan... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Mostanában egész sokat olvasok, és az a kérdés merült fel bennem, hogy meg lehet-e valahogy oldani S9-en a könyvolvasást hasonló... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Hamarosan közeledik a Valentin nap, a Samsung pedig úgy gondolta ez egy jó alkalom egy újabb nyereményjátékra a Samsung Members... Közzététel megtekintése
A legújabb frissítés óta nem tudom hangosítani a rádió hangszóróját-sőt csak felül szól.Hiába társít külső hangszórót,azon nem szól.Fülhallgatóval... Közzététel megtekintése
Sziasztok
A címben szereplő készülékemen olyan hibát tapasztalok hogy néhány naponta a reggeli első bekapcsolásnál:
1 nem reagál,nem kapcsol... Közzététel megtekintése
Megmutatjuk, hogy miként változtathatja meg az okosabb edzésterv az eredményeidet 2020-ban.
Új kutatások kimutatták, hogy a magas intenzitású... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a régi TV-m, és elkezdtem böngészni a legújabb Samsung TV kínálatot, de annyira nagy a választék, hogy nem... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A barátmaimmal elterveztük, hogy kéthetente összülünk egy társas estre. Már rengeteg játékon túl vagyunk mint pl. : az Evolúció,... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem h lezárt kijelzőnél miért nem alkalmazza a világító széleket amikor be van kapcsolva h ugy is csinálja, viszont... Közzététel megtekintése
Mutatunk három tippet a kiegyensúlyozott esti rutin kialakításához.
A megfelelő minőségű és hosszúságú alvás elengedhetetlen ahhoz, hogy éber... Közzététel megtekintése
Sziasztok, tegnap este feltettem az A70 telefonom a gyári töltőre és azt vettem észre hogy egyáltalán nem tölt egy százalékot sem. Azóta már... Közzététel megtekintése
Sziasztok!Anyósom kapott használni egy samsung galaxy j3 telefont internetezni. Aminek megtelt a tárhelye, és csak jelszó ellenében akart csinálni... Közzététel megtekintése