Sziasztok! Ahogy ígértem újra és újra jelentkezem nagyon jó kis programokkal a Szentendrei Skanzen kínálatából! Most a tájházak napját... Közzététel megtekintése
Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok! Ahogy ígértem újra és újra jelentkezem nagyon jó kis programokkal a Szentendrei Skanzen kínálatából! Most a tájházak napját... Közzététel megtekintése |
kedves Samsung! Szeretnem kérdezni hogy, a Bluetooth-s hangszóróm (JBL Xtreme) ha a hangszórón hangot akarok adni akkor a telefonon (A71) is... Közzététel megtekintése A bluetooth hangerő össze van kötve a telefon hangerejével, már Android 6 óta. a Developer Optionsbe... Közzététel megtekintése |
Kedves Samsung! Szeretném kérdezni hogy, a Samsung Music alkalmazás, a zenék képeit miért jeleníti meg hibásan? Vagyis, egy zenéhez tartozó... Közzététel megtekintése Szia,A zene file-ok honnan vannak, és hogyan vannak szinkronizálva a telefonra?üdv,Soma Közzététel megtekintése |
Sziasztok!Aki esetleg még nem hallott róla: a Neuralink egy Elon Musk által létrehozott cég, ami agyi implantátumokkal kezdett el foglalkozni... Közzététel megtekintése Szia! Ha megkönnyíti számunkra a tanulást, különböző ismeretek elsajátítását akkor jöhet. István Közzététel megtekintése |
Sziasztok! 2020. augusztus 29-én, azaz tegnap került megrendezésre a III. Libegők Éjszakája! Van olyan fórumozónk, aki esetleg részt vett... Közzététel megtekintése Sziasztok! De kár, hogy csak mlst értesülök róla, szívesen libegőztem volna egyet... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Ismeritek a Life Hacks alkalmazást? Fura, vicces de sok esetben hasznos tippeket ad az élet különböző területein (angol nyelven... Közzététel megtekintése Szia! Érdekes kis app, a mai nap folyamán mindenképp kipróbálom. István Közzététel megtekintése |
Sziasztok! A Galaxy világa oldalán olvasható egy különös cikk azzal kapcsolatban, hogy jövőre a Samsung Cloud-ból kikerül egy fontos... Közzététel megtekintése Sziasztok! Én is a Google Fotókat használom, viszont néha zavaró, hogy lebutítja a képeket, videókat... Közzététel megtekintése |
Ti tartotok állatot? Kutya vagy macska inkább? Esetleg valami más? az első találkozás Nekünk mindig is kutyusaink voltak otthon, egy... Közzététel megtekintése Szia Marci! Boldogan olvastam ezt a sztorit! Nagyon kedves tőletek, hogy a menhelyről hoztatok el ku... Közzététel megtekintése |
A mai nap meg kaptam a hivatalos One UI 2.5 frissitest tehat meg indultak a frissitesek turelem Egyenlore csak s20 szeria utana a tobbi... Közzététel megtekintése Szia! Igen ez egy remek hír, mindig jó látni, hogy jönnek az új funkciók a régebbi készülékekre is e... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Most, hogy mindenki ide kattintott elmesélni az ivós story-kat el kell keserítselek benneteket, nem az alkohol közreműködésével... Közzététel megtekintése Szia Joakim! Nem is tudtam, hogy ebből származik a kifejezés Ma is tanultam valami újat Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Már rengetegszer szó esett a Microsoft és a Samsung együttműködéséről, viszont most nem a munka felé vesszük az irányt,... Közzététel megtekintése Szia! Egyre nagyobb teret hódítanak a telefonos játékok, hiánypótló termék lesz az biztos. István Közzététel megtekintése |
Megindultak a ONE UI 2.5 frissitések egyenlőre csak az s20 szériánál hamarosan Magyarorszagon is vagy mar valaki lehet meg kapta ez függ higx... Közzététel megtekintése Szia Nelson, Köszönjük, hogy megosztottad velünk a cikket mindig nagy kérdés melyik készülékre mikor... Közzététel megtekintése |
I need help. I have a Samsung A70, and I'm trying to connect to my Windows 10 PC via a cable. I am using a Type C to regular USB cable... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, A Samsung meghívta a #TeamGalaxy résztvevőit az első digitális #GalaxyCreatorsLounge-ba. Higy együtt mutassák be az új Galaxy... Közzététel megtekintése Szia Evelin!Én is szoktam őket nézni, kimondottan tetszenek az általuk elkészített videók, ajánlom m... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Egy hónapja sem volt, hogy tanúi lehettünk az új Galaxy Ökoszisztéma bemutatásának. Ahol megismerhettük az új Note20-as... Közzététel megtekintése Szia Eve! Mindenképpen megnézem a bemutatót! Igazi gyöngyszem a telefonok között! Üdv.: AnitaI. Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Készül a Trónok harca előzmény sorozata (vagyis egyenlőre a szereplőválogatás folyamatánál járnak), amely várhatóan 2022-re fog... Közzététel megtekintése Sziasztok, Szerintem remek ötlet egy előzmény sorozat... Akkora világa van ennek az univerzumnak hog... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Az E-könyvek világa előtt gyakrabban látogattunk el a könyvtárakba. Persze kényelmesebb egy telefonon olvasni, vagy megvenni a... Közzététel megtekintése Sziasztok! Csatlakoznék azok táborához, akik egyetemi tanulmányaikkal kapcsolatosan látogattáķ/látog... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Gondolom akad a csapatban olyan, aki Fifa-zik vagy NBA-zik, esetleg NFL-ezik és így tovább? Én legutóbb a Fifa 19-cel... Közzététel megtekintése Szia Krisz! Anno talán a Fifa '08-cal játszottam, de valami újsághoz kapott demo változattal kezdtem... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Mint tudjuk a Google eddig is próbált gondoskodni a felhasználók biztonságáról, azonban a következő verzióval ezt is új szintre... Közzététel megtekintése Szia RozvM, Én is támogatom ezt a lépést, ahogy Móni is mondta nagyon sok engedélyt kérnek egyes alk... Közzététel megtekintése |
Sziasztok, Régebben mindig a természetet figyeltem bárhol is jártam, aztán felfedeztem az építészetet és az abban rejlő szépet. Minden... Közzététel megtekintése Szia Evelin! Én is szoktam fotózni, ha van valami ami megtetszik, egyből lekattintom. Nem vagyok nag... Közzététel megtekintése |