Sziasztok,
Immáron második alkalommal öltöztette a Samsung szürkébe (pirosba, fehérbe és kékbe) a legegyedibb telefonjait, és... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
Az előző modelleknél nagy fejtörést okozott a felhasználóknak, hogy milyen tokok érhetőek el az adott készülékre és hol lehet... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
Ahogy mér hagyománnyá vált, most is készítettem egy kis összefoglalót az előrendelés folyamatáról, és hogy mire érdemes... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
A Z Fliphez és a Foldhoz hasonlóan a Z Fold 2 is részesül a Galaxy Premier szolgáltatásban, ami egyrészt egy folyamatos... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
A Samsung mindig is szerette színesen bemutatni a készülékeit, és idén már számtalan bemutató videót kiadott. A Z Fold2 azonban... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
Szeptember elsején bemutatásra került a Samsung új hajítható készüléke, a Galaxy Z Fold2. A Fold-ot és a Z Flip-et is hatalmas... Közzététel megtekintése
Megindultak a frissitesek s9/s9+/note9 csekkoljatok a frissiteseket Ui: regiokent es modelenkent eltero lehet a frissites intervaluma
... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Ahogy ígértem újra és újra jelentkezem nagyon jó kis programokkal a Szentendrei Skanzen kínálatából! Most a tájházak napját... Közzététel megtekintése
kedves Samsung!
Szeretnem kérdezni hogy, a Bluetooth-s hangszóróm (JBL Xtreme) ha a hangszórón hangot akarok adni akkor a telefonon (A71) is... Közzététel megtekintése
Kedves Samsung!
Szeretném kérdezni hogy, a Samsung Music alkalmazás, a zenék képeit miért jeleníti meg hibásan?
Vagyis, egy zenéhez tartozó... Közzététel megtekintése
Sziasztok!Aki esetleg még nem hallott róla: a Neuralink egy Elon Musk által létrehozott cég, ami agyi implantátumokkal kezdett el foglalkozni... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
2020. augusztus 29-én, azaz tegnap került megrendezésre a III. Libegők Éjszakája! Van olyan fórumozónk, aki esetleg részt vett... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
Ismeritek a Life Hacks alkalmazást? Fura, vicces de sok esetben hasznos tippeket ad az élet különböző területein (angol nyelven... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A Galaxy világa oldalán olvasható egy különös cikk azzal kapcsolatban, hogy jövőre a Samsung Cloud-ból kikerül egy fontos... Közzététel megtekintése
Ti tartotok állatot? Kutya vagy macska inkább? Esetleg valami más?
az első találkozás
Nekünk mindig is kutyusaink voltak otthon, egy... Közzététel megtekintése
A mai nap meg kaptam a hivatalos One UI 2.5 frissitest tehat meg indultak a frissitesek turelem
Egyenlore csak s20 szeria utana a tobbi... Közzététel megtekintése