Vajon mikor kerül sor a fent említett tipus frissítésére? Elméletileg áprilisra volt ki írva de nekem sehol semmi. Viszont most néztem hogy a J6... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A minap úgy döntöttem, hogy csinálok egy kis tavaszi nagytakarítást a telefonomon. Találtam is jó pár hasznos tanácsot az... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Ti követitek hány lépést tesztek meg egy nap? Ha igen mennyit tettetek meg a húsvét hétfői nagy locsolkodás alkalmával? 😊 ... Közzététel megtekintése
Mennyi is az annyi? A szuperlassítás funkciót használva a kívánt felvételt 960 képkockánkénti sebességgel rögzítheted 0,2 másodpercig,... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Találtam egy nagyon érdekes videót a neten 😊
Ti mit gondoltok erről: https://www.youtube.com/watch?v=5z-VOneAcHY
Még... Közzététel megtekintése
Tudd meg, számodra mit jelent az „5G forradalom”!
Ha azon töprengtél, mi ez a nagy felhajtás a közelgő „5G forradalomról”, most... Közzététel megtekintése
Galaxy tulajdonosok!
Nagy örömmel tudatjuk, hogy április 8-tól a nap 24 órájában (kivéve ünnepnapokon) rendelkezésetekre álló,... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Most találtam egy gyerekcipóben járó, de tök jó alkalmazást, amit szeretnék veletek megosztani.
Én nem szoktam használni az... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A minap olvasgattam az S10-ről és keresgélés közbe akadtam rá erre a csodára 😊
Teljesen odáig voltam, hogy milyen... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Egy Apple fan ismerősömmel hosszas érvelés és szópárbaj után megkaptam a legyőzhetetlen érvet, hogy véleménye szerint az IOS... Közzététel megtekintése
Sziasztok.
Nem tudok dönteni melyik órát vegyem meg. A segítségeteket szeretném kérni. Mi a külömbség az Samsung Gear S3 Classic, a Samsung Gear... Közzététel megtekintése
Sziasztok!Személyes kedvenceim a zsebórák, és miután a kedvenc zsebórám sokadszorra is az órásnál kötött ki, hogy újra lelket leheljen be, hatalmas... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Kíváncsi voltam mivel rukkolnak elő a Samsungnál a szerdai live streamen. Az összehajtható Galaxy Fold, az S10, Galaxy Buds és az új... Közzététel megtekintése
Mostanság a Gear S3-asom problémáéval voltam elfoglalva Samsung téren, és csak most lestem utána a Galaxy Watch Active-nak. Első ránézésre... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Nektek van olyan app ami nélkül „nem tudnátok élni”?Én a CC cleanert használom napi szinten, nagy segítséget nyújt a telefonom... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Elsősorban a Galaxy Watch eSIM-es verziójáról szeretnék veletek megosztani pár hasznos tanácsot és tudnivalót, illetve... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Mint tudjàtok hamarosan érkezik az S széria legújabb csalàdtagja, az S10. Magyarországi idő szerint Február 20-án 20:00-kor kezdődik a... Közzététel megtekintése