Sziasztok!
Megérkezett az HBO műsorára és videótárába a nyár egyik húzócíme, a Lovecraft Country.
Misha Green, J.J. Abrams és... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
Azt hiszem mind hallottunk már erről a játékról, vagy néhányunk még játszott is vele. Számomra azért érdekes ez a... Közzététel megtekintése
Sziasztok, Nemrégiben olvastam egy tanulmányt, hogy miben változtak meg a kereslet-kínálat tényezői a koronavírus hatására. Az... Közzététel megtekintése
Ha beviszem a telefonom a Westendben lévő Samsung szervízbe akkor ott megcsinálják vagy onnan is csak továbbküldik? Betört a kamera lencséje.
Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Csütörtökön a főváros újabb mérföldkőhöz érkezett, amikor átadták a budai Széllkaput a II. kerületben.
Miért? – Jogosan... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Itt a jó idő, irány a természet vagy a közelben lévő vízpart – de persze távolságtartással. Nyilván, ha már elhagyja az ember a... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Gondolom, aki egy kicsit is nyomon követi a tévésorozatok világát, vagy előfizetője a jelenkor egyik legnépszerűbb streaming... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A PeakTV korszakában - értsd: amikor a tartalomgyártás olyan mértékű és mennyiségű, hogy lehetetlen szinten tartani és nyomon... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Gondolom nem vagyok egyedül azok között, akiket roppant mód zavar, ha pénztálcájuktól dagad a farmerzsebjük?! Nyilván, ha... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Új hűtőmet RB37J5925SS/EF no-frost inverteres, ma üzemeltem be, de sajnos 5 óra elteltével is zavaróan hangosan zümmög a motor
... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Ugyancsak pár napja került ki az Origin Twitter oldalára egy új
bejegyzés, miszerint az EA kliense zárt bétát kap, melyre... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
Mind tudtuk, hogy ez az az év és az események sem rendhagyó módon fognak zajlani. Több példát láttunk erre nagyvilágban, nem is olyan... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
A Samsung legújabb zászlóshajója a tavalyi kiadásra épül, olyan frissítésekkel kiegészülve, amelyek a Note felhasználók számára... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Pár napja publikált a hivatalos FS csatorna egy pár perces videót, melyben a játék eddigi kiadásait sorakoztatják fel. A... Közzététel megtekintése
Szép napot mindenkinek!
Olvastam több oldalon,hogy a Note 20 széria megjelenése óta állítólag több régebbi készülékre 3 évig érkeznek... Közzététel megtekintése