Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Note10+ Vs Note20Ultra

(Témakör létrehozásának dátuma: 19-08-2020 11:16 AM)
291 Megtekintések
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Sziasztok,

A Samsung legújabb zászlóshajója a tavalyi kiadásra épül, olyan frissítésekkel kiegészülve, amelyek a Note felhasználók számára igazán fontosak. A fejlett S toll, a 8K-s kamera, a magával ragadó 120 Hz-es kijelző és a leggyorsabb processzor, amelyet a Galaxy család valaha látott, csak néhány a sok frissítésből, amelyek a Galaxy Note20 Ultra-t az eddigi legerősebb Note készülékké

Nézzétek meg az alábbi infográfot, hogy többet megtudjatok meg arról, hogyan fejlesztette a Samsung a legújabb Note-ot.

n1.PNGn2.PNGn3.PNG

n4.PNG

5 Válaszok
Mocza
First Poster
Beállítások

Rengeteg fajta telefon létezik, de a note széria mindent visz. Igaz, hogy a Samsung már nem gyárt laptopokat, de cserébe kitalált egy sokkal jobb megoldást. Minek használj laptopot, ha egy telefonnal is meg tudod valósítani ugyan azt. A note 10+ és a note 20 ultra is ide sorolható, igaz nekem csak a sima note 20-om van, de meg vagyok vele elégedve . Az újfajta projektorokon mind van lehetőség wifis kép tükrözésre, így akár egy telefonnal is tudok prezentálni nagyobb tömeg előtt, de az egyik menő tulajdonsága az, hogy egy vékony tollal is lehet irányítani a prezentációt, így olyan mintha semmi sem lenne a kezünkben. Mivel megbízható és eddig még nem volt vele problémám, így nagy magabiztossággal tölt el a csoportos előadásokon amit tartok, már alig várom, hogy az egyetemen is ki tudjam próbálni. 

0 tetszik
OliverM
Black Belt 
Beállítások

Mindig jó látni egymás mellett egy előző, és idei készüléket :). Elkápráztató, hogy mennyit fejlődnek a készülékek évről-évre tudás és dizájn tekintetében! :smiling-face: Mindig azt gondolom, hogy elértük a "csúcsot", és mégis van feljebb! Vajon milyen lesz a következő?

0 tetszik
JozsefZs
Samsung Expert
Beállítások

Aki engem ismer az tudja, hogy én csak Noteot használok main készülékként mást nagyon nem is tudok elképzelni. Az S-Pen újításai kifejezetten tetszenek és a magas képfrissítés is mindent visz főleg, hogy adaptívan állítja a készülék és ezzel nem megy a magas képfrissítés rovására az üzemidő sem. Kifejezetten tetszik az új széria, de amíg nem látom nagy tárhelyel maradok a Note 10+ mellett ami 512-es

0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

A tárhely valóban nagyon döntő fontosságúvá vált a Note felhasználók körében, remélem kiadnak a későbbiekben 512-es vagy 1 TB-os verziót is.

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Evelin!

Köszi az összehasonlító táblát!

Én Note 10+-t használtam egy ideig nagyon szerettem. Kipróbálnám az új Note 20 ultrát is egy huzamosabb ideig. Adatok alapján nagyon ütős. 

üdv. AndrasK

0 tetszik