dátum: 27-08-2020 08:29 AM
Sziasztok!
Gondolom akad a csapatban olyan, aki Fifa-zik vagy NBA-zik, esetleg NFL-ezik és így tovább? Én legutóbb a Fifa 19-cel játszottam, amit Nintendo Switch-hez vásároltam meg egy leárazós időszakban tavaly. Nem rossz, de azért a kézikonzol még fejlődhet az xBox szintjéig, hiszen olyan minőségben nem képes élményt nyújtani! De most nem is erre akartam kitérni, hanem arra, hogy szeptember beköszöntével jön az új évad az eSport világában is, így felmerült a kérdés bennem: Van-e olyan játék, amit vártok?
Én speciel a Fifa 21-et, ugyanis elrejtettek benne egy meglepetés játékost, magát Puskás Ferencet, akivel immáron szórhatod a gólokat a FIFA Ultimate Team módban! Ez azért szerintem említésre méltó húzás volt a fejlesztőktől!
Ha pedig játszás, akkor milyen platformon üzöd az eSpotot?
dátum: 27-08-2020 09:53 AM
Szia Krisz,
MI fifázni szoktunk xboxon, úgyhogy nagyon várjuk a 21-et. Nagy büszkeség, és szép gesztus a fejlesztőktől, hogy Puskás bekerült a csapatba. Alig várom, hogy játszak vele
27-08-2020 10:15 AM – szerkesztés: 27-08-2020 10:16 AM
Helló!
Én leginkább Warzone-ozok barátaimmal, crossplatformon, mivel van köztünk Pc-s, Xbox-os, PS-es is. Jelenleg az új Call of Duty-t várjuk, kíváncsi vagyok hogyan integrálják a Warzone-ba.
Üdv,
István
dátum: 27-08-2020 11:41 AM
Sziasztok!
@IstvanH-hoz hasonlóan én is a hidegháborús CoD-ra várok, illetve a definitív Mafia-ra. 🙂
eSport címek közül mostanában nem sok üzemel nálam, de általában WoWS-al játszom, illetve nagyon ritkán a CS:GO-ban is megalázom magam. 😃
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 27-08-2020 09:13 PM
Szia!
Én nem igazán szeretem és értem a focit, de ennek ellenére a fifa számomra is nagy kedvenc. A legutóbbi fifaba tetszett a volta mód, vagy nevezzük streetnek. Remélem ez benne lesz a fifa 21-ben is. Puskás pedig nekünk külön jól esik, hogy benne lesz!
dátum: 30-08-2020 07:09 PM
Szia Krisz!
Ez elég szép dolog, hogy Puskás Ferencet is belerakták a Fifa 21 be...!
Megnézem majd ha páromnak meglesz!
Üdv.:
AnitaI.
dátum: 30-08-2020 07:16 PM
Szia Krisz!
Ez elég szép dolog, hogy Puskás Ferencet is belerakták a Fifa 21 be...!
Megnézem majd ha páromnak meglesz!
Üdv.:
AnitaI.
dátum: 31-08-2020 02:06 PM
Szia RozvM,
Az új Cod-ról tudunk valamit mikor érkezik pontosan?
dátum: 31-08-2020 05:01 PM
Szia Krisztián!
Néha néha egy baráti fifa estre összeülünk a haverokkal, azonban nem vagyok már manapság nagy játékos..
Természetesen engem is rabul ejtettek egy időben a mára már klasszikusnak momdható játékok. Pl.: cs1.6, csgo, cod4, bf3, lol, pubg. Örülök neki, hogy sikerült felhagynom ezzel a szenvedéllyel, mert rengeteg időt elvett, halkan jegyzem meg, azért néha jól esne leülni egy kicsit...
dátum: 31-08-2020 05:45 PM
Szia!
A Call of Duty: Black Ops Cold War várhatóan november 13-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. PlayStation 5 esetén az amerikaiaknak és Kanadának karácsony környékéig kell kibírnia, a világ többi része és az Xbox Series X felhasználók pedig később, de ebben az évben számíthatnak a tripla Á-s lövöldére.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!