Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Társasjáték ajánlás

(Témakör létrehozásának dátuma: 11-02-2020 01:13 PM)
368 Megtekintések
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Sziasztok!

A barátmaimmal elterveztük, hogy kéthetente összülünk egy társas estre. Már rengeteg játékon túl vagyunk mint pl. : az Evolúció, Bang (minden verziója), Twister és stb. Nektek vannak kedvenceitek? Esetleg tud valaki telefonra letölthető társast? 

6 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia! 🙂

Bár nem vagyok veteránja a témának, de az alábbi társasjáték-szerű alkalmazásokkal/játékokkal találkoztam eddig, amik elnyerték a tetszésemet:

Uno!

Szerintem nem kell sokat mesélnem róla, avagy a sikeres kártyajáték elektronikus változata. 😀

Honfoglaló

A népszerű webes/tévés/társasjátékos vetélkedő mobilplatformra.

PlayLink

Ez egy kicsit eltér a többitől, emellett egy PlayStation 4 konzolra is szükségünk lesz hozzá.

Különböző minijátékokat találhatunk az említett rendszerben, kezdve a kvízjátéktól és a karaoke-tól az interaktív drámáig.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Dani654
Pioneer
Beállítások

Szia!

Nekünk a Dixit és az Imagine a két kedvenc asszociációs játékunk, már nagyon jól beváltak hasonló baráti társas összejöveteleken :smiling-face: 

Sajnos telefonra nem tudok társast, de ha bárkinek van valami érdekes, akkor kiváncsian várom én is a tippeket

EvelinCz
Hotshot
Beállítások
Az Uno a kedvenc, mi a hgyományos formában szoktuk játszani. Bár elgondolkodtató az elektronikus változat tesztelése, talán úgy nem tudnak csalni a fiúk :face-with-tears-of-joy:
0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások
Az Imagine-t már próbáltuk mi is , zseniális játék :smiling-face: A Dixitnek mi a lényege?Még sosem hallotam róla
@Dani654
Dani654
Pioneer
Beállítások

A játékban kissé elvont illusztrációkkal ellátott kártyák szerepelnek, a kezdő játékos lerak egy kártyát az asztalra és mondd róla valamit, majd a többi játékosnak ki kell találnia mely kezükben lévő kártya hasonlíthat a legjobban arra, amit a kezdő játékos mondott. Ezután összekeverik a lapokat és ki kell találni, hogy melyik lehetett az eredeti. Ez elég sok vicces szituációt szokott eredményezni :)) 

EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Hát ez elég érdekesen hangzik, de mindenképp kipróbáljuk :smiling-face:
0 tetszik