dátum: 02-02-2020 08:40 PM
Sziasztok!
A barátmaimmal elterveztük, hogy kéthetente összülünk egy társas estre. Már rengeteg játékon túl vagyunk mint pl. : az Evolúció, Bang (minden verziója), Twister és stb. Nektek vannak kedvenceitek? Esetleg tud valaki telefonra letölthető társast?
dátum: 03-02-2020 02:22 PM
Szia! 🙂
Bár nem vagyok veteránja a témának, de az alábbi társasjáték-szerű alkalmazásokkal/játékokkal találkoztam eddig, amik elnyerték a tetszésemet:
Szerintem nem kell sokat mesélnem róla, avagy a sikeres kártyajáték elektronikus változata. 😀
A népszerű webes/tévés/társasjátékos vetélkedő mobilplatformra.
Ez egy kicsit eltér a többitől, emellett egy PlayStation 4 konzolra is szükségünk lesz hozzá.
Különböző minijátékokat találhatunk az említett rendszerben, kezdve a kvízjátéktól és a karaoke-tól az interaktív drámáig.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 04-02-2020 04:43 PM
dátum: 07-02-2020 10:13 AM
dátum: 07-02-2020 10:20 AM
dátum: 11-02-2020 01:13 PM
A játékban kissé elvont illusztrációkkal ellátott kártyák szerepelnek, a kezdő játékos lerak egy kártyát az asztalra és mondd róla valamit, majd a többi játékosnak ki kell találnia mely kezükben lévő kártya hasonlíthat a legjobban arra, amit a kezdő játékos mondott. Ezután összekeverik a lapokat és ki kell találni, hogy melyik lehetett az eredeti. Ez elég sok vicces szituációt szokott eredményezni :))
dátum: 13-02-2020 05:24 PM