Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Hol tárolod a törzsvásárlói kártyáid?

(Témakör létrehozásának dátuma: 20-08-2020 09:40 PM)
2999 Megtekintések
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Gondolom nem vagyok egyedül azok között, akiket roppant mód zavar, ha pénztálcájuktól dagad a farmerzsebjük?! Nyilván, ha pénzzel lenne tele, valahogy túltenném magamat rajta, azonban inkább a rengeteg pontgyűjtő- és törzsvásárlói kártyára gondolok, amiket napont cipelnem kell, mert nem tudhatom, hogy a reggeli elindulás után hova kell napközben vagy éppen -végen bemennem vásárolni. Szóval jó dolog, ha kéznél van mindegyik.

Arra lennék kíváncsi, hogy milyen appokat ismertek vagy éppen használtok, hogy mégis veletek legyenek azok a bizonyos kártyák, de ne zavarjon Titeket?!

Én a Simple appnál találtam meg azt, ami nekem kell. Nem csak a kártyákat tudom beolvastatni vele, hanem számos más hasznos funkciót érek el, mint pl.: mozijegy vásárlást vagy parkolás. Azért persze akadnak olyan TVK, amiket nem lehet ilyen egyszerűen mobiltelefonos applikációba ágyazni, viszont, amit lehet, annál nagy segítség.

Most Ti jöttök? Ti mit használtok?

12 Válaszok
VivienJ
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Én ebben régi módi vagyok. Nem használok erre appot én mindent egy helyen a tárcámban tartok.

JozsefZs
Samsung Expert
Beállítások

Szia Krisz!

Én is régimódi vagyok legtöbbször a tárcámban hordom az ilyen kártyákat, de próbáltam már a Stocard alkalmazást és az iCard alkalmazást is. Utóbbi hasonló mint a Curve, de törzs vásárlói kártyákkal.

DanielM4
Apprentice
Beállítások

Valóban a Simple eléggé kézenfekvő alkalmazás. Most a nyáron pedig egész jó szolgálatot tett mikor bevonták a jegyvásárlást a buszoknál, és simán meglehetett oldani a jegyvételt az alkalmazáson keresztül. Az már szomorúbb, hogy a buszokon nem mindegyiken volt QR-kód matrica csak az elmúlt 2 hétben optimalizálták az egészet vagy ami még rosszabb, hogy sok helyen nem fogadnak el kártyát.

MonikaP
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Én régi vágású vagyok ebből a szempontból, mondjuk az is igaz, hogy nem gyűjtöm a kupon kártyákat, így nincs is olyan sok, ami helyet foglalna. 🤷‍♀️

Nálam a kártya tartóban vannak és azon belül is a női táska legmélyén. 😅

A párom már jobban nyitott ezekre a dolgokra. Ő a Curve kártyát használja. 

Szép napot!

Üdv,

Móni

0 tetszik
OliverM
Black Belt 
Beállítások

Szia Krisz!

Megvallom nekem nem igazán van törzsvásárlói kártyám, pont azért, mert cipelnem kellene őket magammal, és eléggé meg tudják dobni a tárca vastagságát :(.
Olvasgatva a kommenteket is szerintem ez változni fog, kipróbálom a javasolt alkalmazásokat :).

0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Szia Krisz,

Én is a Simple-t használom, illetve már a bérletet is appon keresztül veszem meg. Még ígyis teli van kártyákkal a pénztárcám, viszont pár appnál már elérhető, hogy virtuálisan is használhatóak legyenek a törzsvásárlói kártyák. 

0 tetszik
JoakimB
Samsung Expert
Beállítások

Szia Krisztián

Nálam pénztárca szinte már csak akkor van, ha autóval megyek valahova, hiszen abba van minden iratom. Jogosítvány, személyi, adó, lakcímkártya, bankkártya meg mindenféle névjegykártya és amiket összegyűjtöttem. Legtöbb esetben csak a telefon és lakáskulcs van a zsebembe. Apple pay-re aktiválva van a bankkártyám,így telefonnal fizetek mindenhol. 

0 tetszik
Miki_M
Samsung Expert
Beállítások
Sziasztok!

Stocard alkalmazást használom. Azokat a kártyákat, amiket nem sűrűn használom nem hordom magammal. Felkerültek az alkalmazásba. Kényelmesebb, nem foglalnak el helyet.

Üdv: Miki
0 tetszik
DMarci
Explorer
Beállítások
Én is a Stocardot használom, nekem bevált. Mindig le tudták olvasni a szkennerek (más alkalmazásnál előfordult hogy nem sikerült), egyszerűen használható és jól is néz ki szerintem. Fiókba belépve átviszi a kártyákat új telefonra is akár.
0 tetszik