Sziasztok,
Ma az egyik kedvenc helyemet szeretném nektek bemutatni. Ez a hely a motorosok és a kirándulók a nagy kedvence. Remek fél napos... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
Elvileg a reggeli a nap legfontosabb étkezése, mégis eltér mennyiségre és összetételben a világ különböző tájain. Mi magyarok... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A Hubble űrteleszkóp elkészítette az eddigi legrészletgazdagabb felvételt az utóbbi hetekben szabad szemmel is látható Neowise... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
Folytatva a környezetvédelmi vonalat, most egy pozitív változást szeretnék nektek bemutatni, amely globális szinten hatással... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Vannak itt a fórumon NBA nézők?
Ha vannak kiváncsi vagyok mi a véleményetek az eddigi mérkőzésekről, az egész buborékos... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Manapság már annyira nem meglepő, hogyha nincs új ötlet, akkor egy régit leveszünk a polcról, leporoljuk, és újként adjuk el,... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Gondolkodtatok már valaha egy kis tőzsdézésen? Én sokat álmodoztam róla, hogy milyen lett volna beszállni egy nagy cégbe még az... Közzététel megtekintése
Sziasztok!Gondolom mindenkinek feltűnt, hogy az idei évben jóval több kisebb-nagyobb katasztrófális esemény is történik, mondhatni ezzel az évvel... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Nem sokkal az említett játék App Store-ból való eltávolítása után az "üzletemberek" is kaptak az alkalmon és a még... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Kicsit rendhagyó cikkel érkeznék. Aki napi szinten szokott olvasni internetes hírportálókat, vagy tévében nézni Híradót, az... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Megérkezett az HBO műsorára és videótárába a nyár egyik húzócíme, a Lovecraft Country.
Misha Green, J.J. Abrams és... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
Azt hiszem mind hallottunk már erről a játékról, vagy néhányunk még játszott is vele. Számomra azért érdekes ez a... Közzététel megtekintése
Sziasztok, Nemrégiben olvastam egy tanulmányt, hogy miben változtak meg a kereslet-kínálat tényezői a koronavírus hatására. Az... Közzététel megtekintése
Ha beviszem a telefonom a Westendben lévő Samsung szervízbe akkor ott megcsinálják vagy onnan is csak továbbküldik? Betört a kamera lencséje.
Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Csütörtökön a főváros újabb mérföldkőhöz érkezett, amikor átadták a budai Széllkaput a II. kerületben.
Miért? – Jogosan... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Itt a jó idő, irány a természet vagy a közelben lévő vízpart – de persze távolságtartással. Nyilván, ha már elhagyja az ember a... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Gondolom, aki egy kicsit is nyomon követi a tévésorozatok világát, vagy előfizetője a jelenkor egyik legnépszerűbb streaming... Közzététel megtekintése