dátum: 07-01-2021 09:49 AM
Sziasztok!
Nem kertelek: nézem a reality-t, mert feleségemnek két ismerőse is benne van. Az egyik Lilkó a bajnokok között, a másik Livia a kihívók sorából.
Nem tudom, ki nézi még rajtam kívül, de olyan jó lenne, ha megoszthatnám valakivel a gondolataimat a versenynapokról, mert harmadik napja már sík ideg vagyok azon, hogy a neves sportolóinkat átlag emberek leiskolázzák. Nem azzal van a bajom, hogy vesztenek, ne értsetek félre, hanem azon, hogy milyen különbségekkel.
Nah, de ha van valaki, akkor kérem írjon és folytatom. Akár napi szinten a rovatot!
Utószó: Franciskában nagyon kellemeset csalódtam!
Üdv.:
Krisz
dátum: 07-01-2021 11:29 AM
Szia Krisz!
Fontos dolog, hogy a Bajnokok egy adott sportot művelnek kiemelkedő szinten, a Kihívók pedig mindenféle sportot a hétköznapokban. Ezért nekik könnyebb ehhez a mozgásformához hozzászokni. Eddig az összes évadban az első 2-3 hétben a Bajnokok hátrányban voltak, de utána egyszerűen elkezdtek átlépni az ellenfeleken.
dátum: 07-01-2021 11:48 AM
Szia!
Ezt megértem, és nem is azt mondom, hogy érezhetőnek kell lenni a különbségnek, de a tegnapi napon kicsit kifakadtam a sok tötyögésen és bénázáson. Másrészt, a sok sérülés a kékeknél kb. az előnyükre vált, mert a Bajnokoknál a lányok a gyengébbek, a Kihívoknál meg a fiúk. Ricsiéket biztos el tudták volna kenni, ha llett volna rá lehetőség!
Üdv.:
K
dátum: 07-01-2021 06:41 PM
Szia Krisztián!
Én nem nagyon csílem az ilyen műaorokat. Tusom, hogy valaki oda van értük de nekem nem jön be. Ezek a tv showk csak lehúzzák az embereket és nem figyelnek a dolgaikra. Ha meg kikapcsolódás akkor inkább egy jó film vagy sorozat!
Üdv. AndrasK
dátum: 07-01-2021 07:29 PM
Szia Andris!
Nem baj, nem kell mindenkinek egységesen tetszeni mindennek. Én a Trónok harcát marasztaltam el a kínáltból, mert már annyira túlgondoltak az egészet.
Mostansag - lehet a korral jár - rákaptam az ilyen reality-kre. Amúgy az előző évadok egyikét se láttam.
Üdv.:
Krisz
dátum: 10-01-2021 08:42 PM
Sziasztok
Én sem igazán követek semmilyen show műsorokat, ez az egy van, amibe néha-néha belenézek, ha úgy adódik. Nekem is benne volt egy ismerősöm, akkor kezdtem el "követni".
dátum: 10-01-2021 10:21 PM
Sziasztok!
Tavaly bele-bele nézegettem a műsorba, többé kevésbé szórakoztatónak találtam, mindamellett, hogy tv adást szinte nem is szoktam nézni.
dátum: 11-01-2021 08:55 AM
Sziasztok!
Kíváncsi leszek, hogy mit hoz az új hét, illetve Gelencsér Tímea mit keres Dominikán?! Nagyon nem lennék meglepve, ha ma csatlakozna valamilyen formában a műsorhoz, mivel a Dancing with the Starsnál Stohl elspoilerrzett valamit, hogy utazik ki.
Üdv.:
Krisz
dátum: 23-01-2021 12:30 PM
Sziasztok!
A tegnapi kieső párbaj mindenről, csak éppen fairplay-ről nem szólt. Csalódottnak semmiképpen se mondanám magam a látott sorok után, ugyanis Livia a csúcson hagyta abba. Őrülök, hogy elégette a kék összes tokenjét. Remélem, hogy ez a Bajnokok tudomására jut kis idővel, és tovább erősíti őket.
Ti miként láttátok a párbajt?
Üdv.:
Krisz
dátum: 28-01-2021 11:57 PM
Sziasztok!
Meglepődve tapasztalom, hogy a Fórumozók közül csak Én nézem az Exatlon Hungary-t?
Sebaj, megint egy fontos nap van a Bajnokok mögött, amit sajnos elvesztettek, de nem sokon múlt. Most Francin a világ szeme, hogy kit választ ki a "fiai" közül. Ugye Dani adott, mert hosszú ideje a leggyengébb láncszeme a csapatnak - mint kb. Ricsi a vetélytársaknál. Ha tippelnem kellene, akkor Mátét küldi harcba, de majd holnap meglátjuk!
Üdv.:
K