Sziasztok!
Közeledik az új S széria bemutatója, így jönnek az infók az új készülékről. Most a dbrand mutatott elég nagyot, hiszen... Közzététel megtekintése
Sziasztok...nagyon idegesít hogy semmilyen beállítással nem működik ez a nyomorult világító szélek...már az aksival is próbáltam játszani, lezárom... Közzététel megtekintése
Az lenne a kérdésem, hogy az s20 ultrám tegnap frissült. De sajna nem tudom vele használni a gear manager alkalmazást. Mit tehetek? Így nem működik... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Az elmúlt hetekben zajlott a Samsung Members-ben egy nyereményjáték, melyben naponta értékesebbnél értékesebb ajándékokra... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Valamelyik nap leültem hogy egy kicsit megpihenek és Netflixen nézek valami karácsonyi filmet. Egyetlen filmet találtam ami örök... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Hamarosan beindul az előszezon után, az éles NBA főszezon. Szerencsére a járványhelyzet mellett is kisebb-nagyobb... Közzététel megtekintése
Sziasztok!Aki Messenger-t használ, annak bizonyára az utóbbi 24 órában feltűnhetett az alábbi üzenet a mobileszközén vagy a számítógépén:
... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Érdekelnek a történeteitek, emlékeitek, ami az idei évben a Samsung-hoz kapcsolódott. Mit adott nektek idén a márka,... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Manapság már nagyon nagyon sok féle ételt el tudunk készíteni cukor vagy gluténmentesen. Én nagyon régóta oda figyelek az étkezésre... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Ez a bejegyzés főleg azokhoz szól, akik már kipróbálták a játékot! Erősen gondolkozom a vásárláson, viszont nem igazán merem... Közzététel megtekintése
A GTA 5 készítői egy vadonatúj területtel bővítették az online játékosok játszóterét! A frissítés már letölthető, és mindenki bele tudja vetni... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Giannis Antetokounmpo az NBA regnáló MVP-je, aki idén sorozatban 2. alkalommal nyerte el a címet szupermax szerződéssel... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
December 24-ig nagyon szuper akciókat találhattol a Media Markt üzleteiben. Ezek mellett kamatmentes részletfizetés is lehetséges,... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Tegnap volt egy kis időnk és ellátogattunk a Gödöllőn üzemelő Karácsonyházba, így karácsonyra készülve. Mindenkinek ajánlom a helyet.... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Ki milyen karácsonyfát állít karácsonykor?
Én amióta az eszemet tudom igazi fenxő volt mindig orthon karácsonykor. Megvannak a... Közzététel megtekintése