Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Exatlon Hungary 2021

(Témakör létrehozásának dátuma: 07-01-2021 09:49 AM)
745 Megtekintések
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Nem kertelek: nézem a reality-t, mert feleségemnek két ismerőse is benne van. Az egyik Lilkó a bajnokok között, a másik Livia a kihívók sorából.

Nem tudom, ki nézi még rajtam kívül, de olyan jó lenne, ha megoszthatnám valakivel a gondolataimat a versenynapokról, mert harmadik napja már sík ideg vagyok azon, hogy a neves sportolóinkat átlag emberek leiskolázzák. Nem azzal van a bajom, hogy vesztenek, ne értsetek félre, hanem azon, hogy milyen különbségekkel.

Exatlon-Hungary-Bajnokok3.jpg

Nah, de ha van valaki, akkor kérem írjon és folytatom. Akár napi szinten a rovatot! :smiling-face:

Utószó: Franciskában nagyon kellemeset csalódtam!

Üdv.:

Krisz

0 tetszik
15 Válaszok
VivienJ
Samsung Expert
Beállítások

Szia Krisz! 
Én bele szoktam nézni. Tavaly végig néztem mert őszintén utálom az ilyen tv műsorokat viszont szerintem manapság ez az egyetlen normális műsor. Mert szól valamiről kihívásról a sportról. És izgalmasak ezek a pályák én is kipróbálnám hogy hogyan bírnám ezeket az akadályokat. 

KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Én nagyjából tudom, hogyan bírnám az ilyen pályákat! Biztosan gyökkettővel mennék végig rajtuk, mert az egészségem mindennél fontosabb, mint hogy kiiktassam magam pár hét alatt. Lásd: Nagy Dani esetét, akinek a hosszú felépülési ideje miatt ért véget egy nagyon igéretes pályája.

0 tetszik
AkosSz
Samsung Expert
Beállítások

Szia én se néztem eddig... de amilyen lelkesen írsz róla, felkeltetted a kíváncsiságomat 😁

0 tetszik
BalazsT96
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Én nagyon szeretem , minden évben nézem . Nekem az egyik legnagyobb kedvencem Bálint a kihívók közül😃

0 tetszik
MonikaP
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Én őszintén bevallom, hogy nem néztem eddig, viszont ahogy olvastam a soraidat, szerintem bepótlom eme hiányosságom. 

Üdv,

Móni

0 tetszik
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Felébresztem a topikot, hátha akad olyan köztünk, aki idő közben elkezdte az Exatlont!

Minap megvertük a Dominikai Köztársaságot egy eléggé szoros meccsen, 10:9-re. Hirtelen halállal nyertünk, de lesz visszavágó! Remélem sikerült azt is magunkénak tudni!

Szép meccs volt, és eléggé szoros is!

0 tetszik