dátum: 07-01-2021 09:49 AM
Sziasztok!
Nem kertelek: nézem a reality-t, mert feleségemnek két ismerőse is benne van. Az egyik Lilkó a bajnokok között, a másik Livia a kihívók sorából.
Nem tudom, ki nézi még rajtam kívül, de olyan jó lenne, ha megoszthatnám valakivel a gondolataimat a versenynapokról, mert harmadik napja már sík ideg vagyok azon, hogy a neves sportolóinkat átlag emberek leiskolázzák. Nem azzal van a bajom, hogy vesztenek, ne értsetek félre, hanem azon, hogy milyen különbségekkel.
Nah, de ha van valaki, akkor kérem írjon és folytatom. Akár napi szinten a rovatot!
Utószó: Franciskában nagyon kellemeset csalódtam!
Üdv.:
Krisz
dátum: 29-01-2021 09:43 AM
Szia Krisz!
Én bele szoktam nézni. Tavaly végig néztem mert őszintén utálom az ilyen tv műsorokat viszont szerintem manapság ez az egyetlen normális műsor. Mert szól valamiről kihívásról a sportról. És izgalmasak ezek a pályák én is kipróbálnám hogy hogyan bírnám ezeket az akadályokat.
dátum: 30-01-2021 07:53 PM
Szia!
Én nagyjából tudom, hogyan bírnám az ilyen pályákat! Biztosan gyökkettővel mennék végig rajtuk, mert az egészségem mindennél fontosabb, mint hogy kiiktassam magam pár hét alatt. Lásd: Nagy Dani esetét, akinek a hosszú felépülési ideje miatt ért véget egy nagyon igéretes pályája.
dátum: 31-01-2021 06:21 PM
Szia én se néztem eddig... de amilyen lelkesen írsz róla, felkeltetted a kíváncsiságomat 😁
dátum: 31-01-2021 09:25 PM
Szia!
Én nagyon szeretem , minden évben nézem . Nekem az egyik legnagyobb kedvencem Bálint a kihívók közül😃
dátum: 31-01-2021 09:55 PM
Szia!
Én őszintén bevallom, hogy nem néztem eddig, viszont ahogy olvastam a soraidat, szerintem bepótlom eme hiányosságom.
Üdv,
Móni
dátum: 30-03-2021 10:21 PM
Sziasztok!
Felébresztem a topikot, hátha akad olyan köztünk, aki idő közben elkezdte az Exatlont!
Minap megvertük a Dominikai Köztársaságot egy eléggé szoros meccsen, 10:9-re. Hirtelen halállal nyertünk, de lesz visszavágó! Remélem sikerült azt is magunkénak tudni!
Szép meccs volt, és eléggé szoros is!