Sziasztok!
Idén azt fogadtam meg, hogy kevesebbet használom az okostelefonom feleslegesen. Gondolok itt a haszontalan facebook és instagram... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A minap olvastam egy cikket, melyben azt írták, hogy a Las Vegas-i CES technológiai kiállításon a Samsung „digitális embereket”... Közzététel megtekintése
Hali!
Olvastam egy nagyon érdekes cikket miszerint, ha a Samsungon múlik valósággá válhatnak a Star Warsban szereplő droidok, itt láthattok... Közzététel megtekintése
Üdv. Lenne egy olyan problémám, hogy adott egy samsung UE32J4570SS smart tv és ha a samsung smart view alkalmazással akarok rá kapcsolódni android... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Egy hete vásároltam egy Galaxy S10+ telefont. A dobozból kivéve, a kijelzővédő fóliát azonnal eltávolítottam, mert buborékos... Közzététel megtekintése
Sziasztok
Szeretném megtudni a Samsung tv miért nem működik a smart things app huawei telóval. Tv adást akarok nézni telefonon ugyanarra a... Közzététel megtekintése
Téli fotózás mesterkurzus
Tanuld meg, hogyan készíthetsz tökéletes téli felvételeket!
Azon tűnődsz, hogyan éleszd fel a kreativitásod... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy beruházok egy 500GB-s SSD-re, és korábban is Samsung SSD-t használtam, amivel teljesen meg voltam elégedve.... Közzététel megtekintése
Samsung galaxy note 10 es telefonon van.
Az S Pen-nel rajzoltam az Autodesk Sketchbook alkalmazázon, amikor észrevettem hogy a képernyőn jobb... Közzététel megtekintése
Android 9 nem támogatja a tel.hívás rögzitést. Rengeteg appot telepítettem ebben a kategóriában, de a hívott fél hangját egyik sem rögzíti. Mindent... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Már régóta használom a Remindert, mert néha nagyon elveszem a teendőim között (illetve mert aranyhal vagyok és mindent elfelejtek)... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A majdnem 2GB-os szoftverfrissítés több, mint egy hónapja érkezett meg először a Note10-es, majd az S10-es szériára. A... Közzététel megtekintése
Samsung terméket szeretnél venni karácsonyra? A Samsung csapata segít megtalálni a legmegfelelőbbet!
Már kitaláltad, hogy mit... Közzététel megtekintése
Sziasztok, a videa-n szerettem volna videót megnézni,de semmit nem játszik le. Regisztráltam az oldalra úgy se. Próbáltam,hogy a beállításban... Közzététel megtekintése
December 6.-án megérkezett a Mikulás a Samsung Márkaszerviz üzleteibe is, mely során az ország 12 pontján lepték meg a Samsung munkatársai a... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
Megjelent egy új promóció ami csak a most következő hétvégén érvényes (2019. december 6. – 2019. december 9.) a Samsung... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán a Samsung Magyarország sajtótájékoztatójában bejelentette a Galaxy Fold magyarországi forgalmazását, s... Közzététel megtekintése
Korábban már olvastam, hogy a nyereményjátékba hirtelen az utolsó pillanatban megjelent több játékos is akik a toplistába kerültek röviden a játék... Közzététel megtekintése