Android 9 nem támogatja a tel.hívás rögzitést. Rengeteg appot telepítettem ebben a kategóriában, de a hívott fél hangját egyik sem rögzíti. Mindent... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Már régóta használom a Remindert, mert néha nagyon elveszem a teendőim között (illetve mert aranyhal vagyok és mindent elfelejtek)... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A majdnem 2GB-os szoftverfrissítés több, mint egy hónapja érkezett meg először a Note10-es, majd az S10-es szériára. A... Közzététel megtekintése
Samsung terméket szeretnél venni karácsonyra? A Samsung csapata segít megtalálni a legmegfelelőbbet!
Már kitaláltad, hogy mit... Közzététel megtekintése
Sziasztok, a videa-n szerettem volna videót megnézni,de semmit nem játszik le. Regisztráltam az oldalra úgy se. Próbáltam,hogy a beállításban... Közzététel megtekintése
December 6.-án megérkezett a Mikulás a Samsung Márkaszerviz üzleteibe is, mely során az ország 12 pontján lepték meg a Samsung munkatársai a... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
Megjelent egy új promóció ami csak a most következő hétvégén érvényes (2019. december 6. – 2019. december 9.) a Samsung... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán a Samsung Magyarország sajtótájékoztatójában bejelentette a Galaxy Fold magyarországi forgalmazását, s... Közzététel megtekintése
Korábban már olvastam, hogy a nyereményjátékba hirtelen az utolsó pillanatban megjelent több játékos is akik a toplistába kerültek röviden a játék... Közzététel megtekintése
Hellò elöször is azzal kezdeném hogy roszhelyre írtam azt amit most fogok írni nem ide társalgoba hanem a gy.i.ik szabályokhoz irtam véletlenül és... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Abban az esetben, ha új telefont szeretnél vásárolni az ünnepek előtt ajánlom figyelmedbe a Samsung Experience Store Samsung... Közzététel megtekintése
Szeretném felhívni a figyelmüket,hogy sokan csaltak a Keressük a Legidősebb samsung terméket játékban.
A játék utolsó napján,a semmiből... Közzététel megtekintése
5 hónapja vettem samsung gakaxy fit-e karkötőt. Ma reggel lecsatlakozitt, és nem is tudtam újra csatlakoztatni. A karkötő bluetooth kapcsolatát... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A Galaxy 10. évfordulójára létrehozott egy karácsonyi prémium csomagot. Kíváncsi vagyok, hogy hazánkba mikor érkezik meg, bár én... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
2020-ra debütálhat először a Samsung által fejlesztett Isocell Slim GH1 chip, ami azt jelenti hogy a pixelek 0,8 μm helyett 0,7... Közzététel megtekintése
Hogyan használhatod a Smart View funkciót, és nézheted kedvenc TV műsoraid és filmjeid Samsung készülékedről akár PC-n vagy TV-n.
Mikor túl... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Az új Samsung - Star Wars együttműködés hatására elkezdtem keresgélni hasonló projekteket is a múltban. 2017-ben az Utolsó Jedi... Közzététel megtekintése
A SAmsung bejelentette a napokban ünnepi együttműködését az új Star Wars filmmel, melynek eredménye képpen megszületett ez a kisfilm:
... Közzététel megtekintése