Sziasztok!Anyósom kapott használni egy samsung galaxy j3 telefont internetezni. Aminek megtelt a tárhelye, és csak jelszó ellenében akart csinálni... Közzététel megtekintése
Üdv! Nem tudom frissíteni a készülékem, android 7 fut rajta . Próbáltam frissíteni manuálisan és azt írja a készülék, hogy jelenleg a legrissebb... Közzététel megtekintése
Sajnos több hozzászólást is láttam a témával kapcsolatban. Öt napja vásárolta az a Galaxy A50-est . Dual SIM kártyával használnám. Az 1 -es SIM... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Eddig mindig a Galaxy Themes-t használtam, ha meg akartam változtatni a témát, vagy a hátteret a telefonomon. Viszont most... Közzététel megtekintése
Néhány tipp, hogy miként indítsd jól a napodat
A januári reggelek elég sötétek és hidegek tudnak lenni, és őszintén szólva elég nyomasztóak... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Találkoztatok már az új S11-el kapcsolatban kiszivárgott hírekkel? Mit gondoltok róla mennyire valós információk lehetnek ezek?
Közzététel megtekintése
Sziasztok! Titeket is szokott sértegetni a Samsung Health? Bár, ha úgy nézzük semmi se olyan motiváló, mint amikor hétfő reggel lekövérez egy... Közzététel megtekintése
Sziasztok.
Megjelenés másnapján vettem a Note10+ telómat.Azóta semmi frissítés vagy biztonsági csomag nem jött rá,mindig azt írja hogy "a... Közzététel megtekintése
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni nekem, hogy az A70 készülékünknél a Samsung hangbevitelnél miért nem kínálja fel a magyar nyelvet? Látom, hogy... Közzététel megtekintése
Megmutatjuk, hogy miként lehet a Galaxy Watch Active2 a személyes edzőtársad az új évben.
Ha az újévi fogadalmad bármilyen formában... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Idén azt fogadtam meg, hogy kevesebbet használom az okostelefonom feleslegesen. Gondolok itt a haszontalan facebook és instagram... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A minap olvastam egy cikket, melyben azt írták, hogy a Las Vegas-i CES technológiai kiállításon a Samsung „digitális embereket”... Közzététel megtekintése
Hali!
Olvastam egy nagyon érdekes cikket miszerint, ha a Samsungon múlik valósággá válhatnak a Star Warsban szereplő droidok, itt láthattok... Közzététel megtekintése
Üdv. Lenne egy olyan problémám, hogy adott egy samsung UE32J4570SS smart tv és ha a samsung smart view alkalmazással akarok rá kapcsolódni android... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Egy hete vásároltam egy Galaxy S10+ telefont. A dobozból kivéve, a kijelzővédő fóliát azonnal eltávolítottam, mert buborékos... Közzététel megtekintése
Sziasztok
Szeretném megtudni a Samsung tv miért nem működik a smart things app huawei telóval. Tv adást akarok nézni telefonon ugyanarra a... Közzététel megtekintése
Téli fotózás mesterkurzus
Tanuld meg, hogyan készíthetsz tökéletes téli felvételeket!
Azon tűnődsz, hogyan éleszd fel a kreativitásod... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy beruházok egy 500GB-s SSD-re, és korábban is Samsung SSD-t használtam, amivel teljesen meg voltam elégedve.... Közzététel megtekintése