Sziasztok!
Szeptember 4-én elhozza az HBO GO nevű streaming platform hazai képviselete A farkas gyermekei (
Raised for Wolves) c.... Közzététel megtekintése
Sziasztok!Imádom a zenét és a technológiát, sőt a fizikát is, ezért sokszor specifikusan szoktam keresgélni a neten, így a zenék között is. Mindig... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Szerdán Tihanyban jártam. Őszintén szólva annyira nem rajongok a Balatonért de mivel idén eléggé megváltozott az élet így már... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Az iFixit szétszerelte és megmutatja nekünk, hogy hogyan is néz ki belülről a Samsung "Bab" fülhallgatója.
A videóban... Közzététel megtekintése
Üdvözlöm!
A múlt héten vettem 40 mm változatban. Nagyon örültem de az óra bekapcsolást követően kb 10 perc alatt 90% majd kb 5 órát bír ki. ... Közzététel megtekintése
Üdv.,
Az iránt érdeklődnék, mi lehet az oka annak, ha az okosórám elkezd késni, abban az esetben, ha nincs csatlakoztatva a telefonomhoz?
Közzététel megtekintése
kedves Samsung!
Szeretnem kérdezni hogy, a Bluetooth-s hangszóróm (JBL Xtreme) ha a hangszórón hangot akarok adni akkor a telefonon (A71) is... Közzététel megtekintése
Üdv.
Szeretném kérni a segítségét ismét!
A világító szélek közt nem találom a Facebook Messenger-t.
Mi ennek az oka?
Köszönöm.
... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Új, Android 10-el felszerelt készülékemen sikerül ugyan az arcomat regisztrálni, de a gyakorlatban semmilyen fényviszonyok... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
A Samsung Electronics globális kutatási és fejlesztési központjai továbbra is élen járnak a mesterséges intelligencia (AI)... Közzététel megtekintése
Sziasztok!Lassan közeledik az Augusztus 20, és egy remek hosszúhétvége is mellé. Talán most nem lesz igazán rendhagyó az esemény a pandémia... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
Augusztus 5-én, szerdán, a vállalat első virtuális Galaxy Unpacked rendezvényén, a Samsung Electronics öt innovatív új eszközt... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Az oktatáshoz való megfelelő hozzáférés elengedhetetlen a fiatalok fejlődéséhez, különösen a mai gyorsan átalakuló technológiai... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A Galaxy Note nemcsak a Samsung legerősebb és leleményesebb okostelefon-sorozata, hanem a felhasználók számára legkedveltebb... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Szerintem a mesékből sosem lehet kinőni, és persze nem is kell. Ezért ma hoztam nektek egy Netflix toplistát 3 meséről, amit... Közzététel megtekintése
Mivel az okostelefon-használók sokkal többet fényképeznek és osztanak meg videókat, mint valaha, a Samsung olyan újításokat vezetett be a Galaxy... Közzététel megtekintése
Sziasztok,
Ismeritek a BTS-t? A világ egyik legismertebb K-Pop együttese, és Khalidhoz hasonlóan ők is a Team Galaxy tagjai. ... Közzététel megtekintése