Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy XCover Pro arcfelismerés nem működik

(Témakör létrehozásának dátuma: 14-08-2020 07:41 PM)
489 Megtekintések
Zozzka
First Poster
Beállítások

Sziasztok!

Új, Android 10-el felszerelt készülékemen sikerül ugyan az arcomat regisztrálni, de a gyakorlatban semmilyen fényviszonyok között nem működik. Próbáltam már a más fórumokban javasolt ki- bekapcsolást, újraregisztrálást, stb. A másik biometrikus azonosítás (ujjlenyomat) hiba nélkül megy.

Mi lehet a gond? Ugye nem kell egy ilyen probléma kijavításához szervizben széttúrni az új telefont?

0 tetszik
3 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Amennyiben törlöd a hitelesítő adatokat és megfelelően letisztítod a készülék tetején található szenzorokat, ugyanúgy fennáll a probléma?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Szia @Zozzka , 

Távolítsd el a most hozzáadott arcot, és add hozzá újra. Hátha ennyi is megoldja a problémát. Vagy ha van lehetőséged add hozzá többször.

0 tetszik
Zozzka
First Poster
Beállítások

Kedves Evelin, minden lehetőséget kipróbáltam, nem segített sajna.  Viszont a bolt, akitől vettem, szó nélkül kicserélte a telefont :smiling-face:

0 tetszik